Laidoje „Skylė sienoj” nusirengs ir „Gelbėtojai“, ir „Žalgirio“ šokėjos

Lietuvos parduotuves užplūstant su artėjančia Švento Valentino diena susijusiai pompastikai, TV3 laidos „Skylės sienoj“ vedėjai šia ypatinga proga įkūnys du visiems gerai žinomus personažus – Elą ir Pegę Bandžius.

Ne paslaptis, kad pastaruosius drąsiai galima vadinti tobula svajonių pora - kasdien besipešantys, jie vis vien negali vienas be kito.

Įkūnyti šiuos personažus laidos vedėjams nebus labai sudėtinga. Daugeliui žinoma, kad Džiugas Siaurusaitis yra įgarsinęs visas TV3 rodyto serialo „Vedęs ir turi vaikų“ serijas, todėl yra puikiai perpratęs Elo Bandžio gyvenimo filosofiją. Pasitelkęs aktoriaus patirtį, Džiugas padės ir Aistei įkūnyti Pegę.

Laidos svečiai šį kartą taip pat „valentiniškai“ karšti. Tai striptizo grupė „Gelbėtojai” ir krepšinio komandos „Žalgiris” šokėjos! Abi komandos TV3 žiūrovams pademonstruos šokius su akrobatiniais triukais, o vėliau įsitrauks į linksmą laidos vedėjų sugalvotą žaidimą. Jo taisyklės paprastos : nepralindai pro skylę sienoj – nusivilk vieną iš drabužių. Kaip žinia, laidoje „Skylė sienoj” drabužių ir taip ne per daugiausiai...

Linksma, karšta ir valentiniška „Skylė sienoj” gerbėjų laukia jau šį trečiadienį, vasario 11 dieną, 20.15 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: skylė sienojTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių