Kolekcininkas Ch.Saatchi skiriasi su televizijos žvaigžde N.Lawson

Meno kolekcininkas Charlesas Saatchi sekmadienį paskelbė, kad skiriasi su garsia knygų apie maistą autore ir televizijos laidų vedėja Nigella Lawson, nes ši viešai negynė jo reputacijos pasirodžius nuotraukoms, kuriose jis matyti pačiupęs jai už gerklės viename prabangiame Londono restorane.To incidento, kurį Ch.Saatchi pavadino „kivirču juokaujant“ per intensyvius debatus apie poros vaikus, nuotraukas praėjusį mėnesį išspausdino bulvariniai laikraščiai.

70 metų Ch.Saatchi pripažino tą užpuolimą ir buvo įspėtas policijos.

Britų laikraščiui „The Mail on Sunday“ jis sakė, jog „apgailestaudamas“ skelbia, kad skirsis su N.Lawson, ir pridūrė, kad per vienus pastaruosius metus jiedu su žmona „susvetimėjo“ ir nutolo vienas nuo kito.

„Jaučiu, kad maždaug per (vienus) pastaruosius metus tikrai sukėliau Nigellai nusivylimą, ir aš esu nusivylęs, jog jai buvo patarta viešai nekomentuoti ir nepaaiškinti, kad bjauriuosi bet kokiu smurtu prieš moteris, ir (kad) niekada niekaip fiziškai prieš ją nesmurtavau“, - sakė jis.

„Išskirtiniame pareiškime“ minėtam bulvariniam leidiniui, kuriuo naujienas pranešė ir žmonai, Ch.Saatchi taip pat teigia, kad N.Lawson anksčiau ir pati yra panašiai griebusi jam už gerklės.

„The Mail on Sunday“ rašė, kad N.Lawson apie skyrybas prieš šio straipsnio pasirodymą nebuvo pranešta.

N.Lawson ir Ch.Saatchi susituokė 2003-iasiais ir gyveno Londone su N.Lawson sūnumi ir dukterimi iš jos ankstesnės santuokos su žurnalistu Johnu Diamondu, kuris 2001 metais mirė nuo vėžio, taip pat - Ch.Saatchi dukterimi iš ankstesnės santuokos.

N.Lawson atstovas Markas Hutchinsonas, kuris anksčiau patvirtino, kad ji ir jos vaikai po minėtų nuotraukų paskelbimo išsikraustė iš šeimos namų, atsisakė komentuoti Ch.Saatchi pareiškimą.

N.Lawson yra garsi televizijos laidų vedėja ir virtuvės šefė, jos knygos apie maisto gaminimą yra bestseleriai Didžiojoje Britanijoje ir Jungtinėse Valstijose.

Ch.Saatchi, vienam reklamos agentūros „Saatchi & Saatchi“ steigėjų, priklauso viena didžiausių Londone privačių meno galerijų.

Jis buvo pagrindinis 10-ojo dešimtmečio Jaunų britų menininkų judėjimo, kuris išgarsino tokius žmones kaip Damienas Hirstas ir Tracey Emin, globėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių