Kinijoje nuotaka vilkėjo suknelę su rekordinio ilgio šleifu

Kinijoje viena nuotaka, kuri per vestuvių ceremoniją vilkėjo suknelę su ilgesniu nei 2 kilometrų šleifu, tikisi patekti į rekordų knygą.

Praėjo daugiau nei trys valandos, kol šiaurės rytinėje Dzilino provincijoje vykusios ceremonijos svečiai visiškai išskleidė suknią, papuoštą 9 999-iomis raudonomis šilkinėmis rožėmis.

"Ši vestuvinė suknelė gali patekti į istoriją dėl ilgio ir prisegtų šilkinių rožių skaičiaus", - sakė jaunikis Zhao Pengas, kuris paprašė šį rekordą užfiksuoti Guinneso rekordų knygoje.

Jaunikis aiškino, kad jį įkvėpė pamatytas reportažas apie ankstesnę tokio rekordo savininkę Rumunijoje, kurios suknelė buvo kiek ilgesnė nei 1,5 kilometro.

"Nenorėjau banalaus vestuvių parado ar pokylio", - sakė Zhao Pengas. Pasak Kinijos žiniasklaidos, nuotaka Lin Rong dėl šios romantiškos dovanos juokėsi ir verkė.

Tokią suknelę pasiūti kainavo apie 40 tūkst. juanių (14 tūkst. litų), todėl jaunikio šeima iš pradžių priešinosi tokiam sumanymui.

"Mano nuomone, tai pinigų švaistymas, - sakė Zhao Pengo motina. - Tačiau suprantu, kad jis nori parodyti savo meilę didžiąją dieną."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių