Kelionės, motinystė, gamta - įžymybių gyvenimo malonumai

Į televizijos kanalo TV1 organizuojamus „Didžiausių gyvenimo malonumų“ rinkimus įsitraukia ir Lietuvos žvaigždės. Alternatyvų neturinčiuose rinkimuose siekiama išsiaiškinti, kas lietuviams yra didžiausi malonumai. 

„Playboy“ ir „Penthhouse“ žvaigždė, seksualioji Jurgita Tvarijonaitė Jurgita Tvarijonaitė nesiryžta prognozuoti, kokį malonumų dešimtuką sudarys lietuviai. „Manyčiau, kad lietuviai, kaip šiauriečiai, mėgsta išgerti, todėl tai turėtų būti vienas mūsiškių siūlomų malonumų. Kas dar? Ko gero šaltibarščiai, cepelinai“, - juokėsi motinystės malonumais besidžiaugianti moteris.

Didžiausias malonumas pačiai J. Tvarijonaitei - motinystė. „Kiekvienas vaiko šypsnis, žvilgsnis man kelia beprotišką malonumą. Man net stogas važiuoja žiūrint į pirmagimį Tomą. Kartais net susigraudinu dėl savo laimės, - pasakoja žinomas modelis. - Žinojau, kad auginti vaiką bus smagu, bet kad toks didelis malonumas - nesitikėjau“.

Žinomų operų „Bohema“, „Užburtoji fleita“ režisierė Dalia juokauja, kad vienas didžiausių malonumų lietuviams ko gero yra grybavimas. Garsi režisierė neįsivaizduoja savo gyvenimo be kelionių, lagaminą ji krauna kaskart, kai tik atsiranda laisvo laiko. Kartą per metus ji išsiruošia į didelę, mėnesio trukmės kelionę po tolimą šalį - Indiją, Taitį ar Afrikos žemyną. Pasak režisierės, didžiausi malonumai kelionėse yra pažintys, įspūdžiai, atradimai, gamta, kitų tautų tradicijų pažinimas. „Man nereikia penkių žvaigždučių viešbučių, aukšto lygio aptarnavimo ir gurmaniškų vakarienių“, - sako ji.

Televizijos kanalo TV1 balsas Rolandas Vilkončius buvimą gamtoje įvardija kaip didžiausią savo gyvenimo  malonumą. Rolandas mano, kad  TV1 „Didžiausių gyvenimo malonumų“ konkurse lietuviai turėtų aktyviai balsuoti už šopingą. „Apsipirkinėjimas yra dabartinės vartotojiškos kultūros vinis. Manau, kad į didžiausių malonumų dešimtuką dar įeis televizorius, sportas, pilsis prie jūros, koncertai, žvejyba“.

Malonumus žmonės supranta skirtingai, bet yra dalykų, kurie malonūs vienodai. TV1 naują sezoną pradeda su nauju šūkiu „TV1 - vienas malonumas“ ir skelbia „Didžiausių gyvenimo malonumų“ rinkimus.

 „Lietuviai nėra laikoma malonumų ieškotojų tauta. Tokios etiketės labiau lipdomos nerūpestingiems pietiečiams. Tačiau mes taip pat linksminamės, patiriame daugybę malonių pojūčių ir potyrių. Įvardykime, kas mums yra vienas malonumas“, - kviečia TV1 valdančios LNK televizijos generalinė direktorė Zita Sarakienė. 

 „Gyvenimo malonumų“ rinkimai vyks keliais etapais. Iš pradžių TV1 žiūrovai kviečiami siūlyti savo didžiausius malonumus. Per porą savaičių malonumai bus suskaičiuoti ir po to bus pasiūlyta balsuoti už  populiariausiųjų dvidešimtuką.

Malonumų vaizdelius žiūrovai išvys naujose TV1 vinjetėse. Didžiausių malonumų sąrašas bus paskelbtas liepos pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių