Ką reiškia R.Kirilkino ir S.Jasevičiūtės bučinys?

Vakar filmuojant Valentino dienai skirtą LNK muzikos šou „Žvaigždžių duetai“ laidą, bučiavosi ne tik Ruslanas Kirilkinas ir Skaiva Jasevičiūtė. Motyvą pasibučiuoti sugalvojo net komisijos nariai Donatas Katkus ir Dalia Teišerskytė. Visas džiaugsmas, kad ne taip aistringai.

Kiek Skaivos ir Ruslano bučinyje buvo aistros, o kiek - režisūros, spręsti žiūrovai galės patys, kai žiūrės laidą. Galime pasakyti tik tiek, kad per repeticiją jų bučinys užsitęsė kur kas ilgiau, nei per filmavimą.

Po filmavimo dueto partneriai aiškino bučiniu tenorėję papildyti savo pasirodymą - esą tai buvo tiesiog logiška jų atliktos Jurgos Šeduikytės dainos „Nebijok“ pabaiga.

Bet žiūrovai S.Jasevičiūtės ir R.Kirilkino „numerį“ aiškinosi savaip. Kai kas nutarė, kad savo homoseksualumą pabrėžiantis Ruslanas taip nori pademonstruoti, kad nėra „konservatyvus“ (kaip tik prieš kelias dienas nuskambėjo pasakojimai apie dar vieną jo meilės nuotykį - šįkart su lietuviu verslininku). Kiti svarstė, kad savo toleranciją seksualinėms mažumoms ir „plačias pažiūras“  taip sugalvojo parodyti Skaiva.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių