Išankstinės ir išskirtinės komedijos „Marlis ir aš“ premjeros

Kino istorija apie šeimą, kuri prasidėjo nuo šuns, užkariaus kiekvienos moters širdį - tą įrodė romantinės komedijos „Marlis ir aš“ startas JAV kino teatruose. Todėl tarptautinę moters dieną „Forum Cinemas“ dailiosios lyties atstoves kviečia į išankstines ir išskirtines „Marlis ir aš“ premjeras iškart keliuose miestuose.

Staigmenos ir dovanos pasipuošusioms pavasariškų žiedų  vainikais - toks užrašas yra ant komedijos „Marlis ir aš“ išankstines premjeras anonsuojančių plakatų. Nors iš tiesų nedidelės, bet malonios kino centrų „Forum Cinemas“ partnerių dovanėlės laukia visų merginų ir moterų, kurios kovo 8-ąją ateis pažiūrėti istorijos apie sutuoktinių porelę ir auksaspalvį retriverį. Komedija „Marlis ir aš“, pasak ją mačiusiųjų, sukels ir juoko audrų, išspaus ir ašarų, bet neabejotinai pelnys daugelio simpatijas.

Žurnalisto Johno Grogano knygos „Marlis ir aš“ ekranizacijoje sutuoktinių porelę suvaidino ryškiausios šių dienų Holivudo žvaigždės Jennifer Aniston ir Owenas Wilsonas, o neklaužada Marliu per filmavimą teko pabūti beveik dešimčiai retriverių. Komedija žiūrimiausių filmų dešimtuke JAV išsilaikė beveik mėnesį ir jau uždirbo beveik 200 mln. JAV dolerių.

Komedijoje pasakojama apie Džoną ir Dženifer, kurie prieš planuodami šeimos pagausėjimą ir norėdami įsitikinti savo brandumu ir sugebėjimu rūpintis silpnesne būtybe, nusprendžia įsigyti šunį. Bobo Marley garbei jis pavadinamas Marliu.

Į šeimą atkeliavęs Marlis iš pradžių dovanoja ne vieną džiaugsmo akimirką, bet vėliau sukelia tikrą rūpesčių laviną. Nepaisant visų šunybių, augintinis suteikia Dženifer ir Džonui daugybę nuostabių akimirkų, nuolat dovanodamas neginčijamus nesavanaudiškos meilės įrodymus.

Komedijos „Marlis ir aš“ išankstinės premjeros kovo 8-ąją vyks:

15.00  val. Kauno kino centre  „Forum Cinemas“ (Akropolis)

19.15  val. Vilniaus kino centre  „Forum Cinemas Akropolis“

21.00  val. Vilniaus kino centre  „Forum Cinemas Vingis



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių