I.Kazlauskaitės ir E.Bavikino pora sugrąžinta į „Žvaigždžių duetus“

Laikinai LNK muzikos šou „Žvaigždžių duetų“ vertinimo komisijai vadovavęs Donatas Katkus pasinaudojo pirmininko veto teise ir  projekte paliko pirmąjį iškritusį duetą. Laimė nusišypsojo Ingridai Kazlauskaitei ir Egidijui Bavikinui.

„Mis Žemė“ dalyvė I.Kazlauskaitė ir operos solistas E.Bavikinas sulaukė mažiausiai publikos simpatijų, tad pagal taisykles turėjo palikti muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“.

„Padarysiu atvirkščiai nei Juozapaitis“, - šypsodamasis pareiškė profesorius Donatas Katkus, pagal žaidimo taisykles apvertė smėlio laikrodį ir taip sugrąžino porą į projektą. „Puiki pora, puikūs balsai, jie eina pirmyn. O nutrūkusi styga būtų liūdna“, - aiškino D.Katkus.

Palaikyti dukters buvo atvykęs garsusis dainininkų Kazlauskų duetas. Liveta Kazlauskienė pasveikinti dukros lipo ant scenos ir tikino, kad jaudinosi ne mažiau nei Ingrida.

Už dukrai suteiktą galimybę toliau dainuoti L.Kazlauskaitė pati dėkojo komisijai, o paklausta apie dukters Ingridos partnerį, apgailestavo, kad jis jau yra kažkieno žentas.
Sugrąžinta pora iš karto prisijungė prie kolegų ir sudalyvavo specialiajame linksmajame „Žvaigždžių duetų“ vakare. Ruošdamiesi dainuoti nuotaikingą dainą „Tai ko tyli“ jie pakeitė įvaizdį ir tapo beveik neatpažįstami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių