Idealios I.Kazlauskaitės vestuvės: suknelei negaila ir 100 tūkst. litų

Vestuvinių suknelių ir šventinio makiažo pristatyme Vilniuje sukiojosi „Mis Žemė“ dalyvė, Livetos ir Petro Kazlauskų dukra Ingrida Kazlauskaitė. Ir ne viena. Vakarą mergina praleido įsikibusi į paslaptingo draugo parankę. Ar gražuolė jau planuoja vestuves?

Kas sugundė Jus atvykti į vestuvinių suknelių pristatymą? Smalsumas? O gal ketinate artimiausiu metu ištekėti?

Bent šiais metais vestuvių neplanuoju. Ir sužadėtuvių žiedo dar neturiu.

O širdies draugą? Galbūt jis sėdi šalia Jūsų?

Nesakysiu. Paslaptis.

Ar tai reiškia kad Jūsų slapti gerbėjai jau gali laidoti viltis kada nors užkariauti Jūsų širdį?

Viltis – gyvenimo varomoji jėga. Kol esu netekėjusi – vilties visada yra. Dabar mano gyvenime labai daug permainų: ir darbe ir asmeniniame gyvenime. Esu žmogus, kuris greitai visas permainas priima, adaptuojasi.

Tačiau, kaip ir kiekviena mergina, esate svajojusi, kokios būtų Jūsų idealios vestuvės?

Kas keletą metų aš suvokiu, kad mano norai ir svajonės apie tą ypatingąją dieną keičiasi. Kai buvau vaikas, aišku, norėjau daug svečių, didelio torto, nuostabios suknelės ir gražaus jaunikio. Su laiku kaitėsi tas įsivaizdavimas. Jau norisi šalia artimo žmogaus. Dabar mano svajonių vestuvės – kelionė su mylimu žmogumi į egzotišką šalį. Kad tai būtų tik mudviejų ideali diena.

O kokią suknelę vilkėtumėte savo vestuvių dieną?

Ji turėtų man beprotiškai patikti. Gal net būtų kurta specialiai man. Gal pati su kokiu dizaineriu galėčiau ją susikurti, pasisiūti, o po vestuvių ją saugoti ateities kartoms. 

Kokios sumos nepagailėtumėte svajonių suknelei?

Sunku pasakyti. Kadangi tai ypatinga diena, aš manau, savo norų nereikėtų varžyti ir leisti svajonėms pildytis.

Pavyzdžiui, 10 tūkst. litų už suknelę paklotumėte?

Vestuvinei suknelei ši suma nėra didelė.

O 100 tūkst. litų?

Na, pakankama, kad suknelė būtų nuostabi.

Taip pat svarbu nuotakai išsirinkti patinkantį vestuvinį žiedą. Juk jį tektų mūvėti visą likusį gyvenimą. Koks jis turėtų būtų, kad Jums niekada nepabostų?

Norėčiau, kad žiedai taip pat būtų kuriami asmeniškai man ir mano išrinktajam. Nepatinka kampuoti žiedai. Esu prietaringa, o sakoma, kad kampuoti žiedai lemia nedarnų gyvenimą. Labiau patiktų ovalių, švelnių formų žiedukas. Ir, kaip ir kiekviena moteris, be galo myliu viską, kas blizga. Tai norėčiau žiedo su deimančiuku ar brilijančiuku. Ir svarbiausia, kad kitoje žiedo pusėje būtų išgraviruotas mano mylimojo vardas bei vestuvių data. Mano mamos ir tėčio vestuvinių žiedų kitoje pusėje yra išgraviruoti antros pusės vardai ir sutuoktuvių data. 


Šiame straipsnyje: kazlauskaitėvestuvėssuknelė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių