Į Lietuvą sugrįžta Maksimas Galkinas

Palangos vasaros koncertų estradoje rugpjūčio 15-ąją savo vienintelį šiais metais pasirodymą Lietuvoje surengs žymus rusų humoristas Maksimas Galkinas. Žiūrovai pamatys naują dviejų valandų trukmės programą „Juokas be sienų“.

33 metų M.Galkinui ypatingo pristatymo nereikia. Savo talento dėka Rusijoje ir už jos ribų jis dažnai apibūdinamas epitetais „žavus“, „talentingas“, „nepakartojamas“. Šis jaunas artistas išgarsėjo kaip parodijų meistras, dainininkas, aktorius ir laidų vedėjas.

Pirmasis M.Galkiną pastebėjo Borisas Brunovas ir pakvietė jį į savo Estrados teatrą, o netrukus jaunasis artistas jau ėmė gastroliuoti su rusų humoro grandu Michailu Zadornovu.

Kai M.Galkinas gavo premijas „Triumf“ ir „Zolotoj Ostap“, jo veidas vis dažniau ėmė rodytis televizorių ekranuose. Vėliau artistui buvo patikėta vesti laidą „Kas nori tapti milijonieriumi?“. M.Galkinas yra jauniausias iš visų 57 pasaulio šalyse rodomos laidos vedėjų.

M.Galkiną išgarsino ir draugystė su Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova, su kuria įrašęs bendrą dainą „Būk arba nebūk“ jis pradėjo dainininko karjerą. Rusijos primadonai išsiskyrus su Filipu Kirkorovu, spauda M.Galkiną be paliovos vadina realiausiu kandidatu užimti jo vietą.

Apie M.Galkiną sklando ir daugiau gandų - kad jis transeksualas, kad chuliganai jam išmušė akis, kad jis - nesantuokinis Vladimiro Putino sūnus. Artistas sako, kad pats jis tokių gandų neprovokuoja vardan populiarumo.

Kaip parodijų meistras išgarsėjęs artistas sako nebijąs nieko mėgdžioti, tačiau tam tikrų ribų stengiasi neperžengti. „Aš niekada nesityčiosiu iš fizinių trūkumų turinčių žmonių“, - teigia jis. Taip pat M.Galkinas neparodijuoja jau nebesančių gyvųjų tarpe, tačiau garsių asmenybių - tokių kaip Vladimiras Leninas ar Leonidas Brežnevas. „Nelabai mėgstu juokauti politinėmis temomis, daugiau patinka buitinės“, - prisipažino artistas.

Šiuo metu M.Galkinas ne tik aktyviai koncertuoja, bet ir veda vieną populiariausių Rusijos televizijos konkursų „Šokiai su žvaigždėmis“.

Bilietus į M.Galkino koncertą Palangoje platina „Tiketa“.


Šiame straipsnyje: Maksimas Galkinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių