Homoseksualios herojės vaidmuo - seriale Kašmyro mafija

Jau pirmosiomis balandžio dienomis TV3 pradės transliuoti naująjį kultinį serialą „Kašmyro mafija“, kurį režisuoja profesionalusis „Sekso ir miesto“ režisierius Darrenas Staras.

Žinomo menininko darbas gali priminti „Seksą ir miestą“ – keturios veiklios moterys, Niujorkas, patrauklūs vyrai, atviri pokalbiai, nuoširdus juokas ir paslaptys. Visgi seriale daugybė unikalumų ir skirtumų, kuriuos TV3 žiūrovai galės įvertinti jau balandžio pradžioje. Pirmasis jų – aktorės iki minėto serialo nepažinojo viena kitos.

„Kašmyro mafijoje“ neatskiriamas drauges, kurios pažįstamos nuo universiteto laikų, vaidinančios aktorės Frances O’Connor, Lucy Liu, Miranda Otto ir Bonnie Somerville susipažino tik prieš pat filmavimus. Nė viena iš jų anksčiau nėra dirbusi su „Kašmyro mafijos“ kolegėmis. Tačiau tai netrukdo garsenybėms vaidinti geriausias drauges, kurios viena kitą supranta iš pusės žodžio. Visos kino garsenybės susitiko tik prieš filmavimą ir, kaip pačios teigia, iš karto susidraugavo.

„Nė viena iš mūsų nebuvom pažįstamos. Tačiau Niujorke, kai buvo filmuojamos bandomosios „Kašmyro mafijos“ serijos, kartu mes praleidome labai daug laiko.

Atsimenu tiek daug bendrų pietų ir vakarienių. Mums buvo labai smagu. Be abejonės, ne kartą ir į bėdą patekome dėl savo nuolatinio nesuvaldomo juoko ir pokštų“, – apie bendradarbiavimą su kolegomis pasakoja „Kašmyro mafijos“ žvaigždė Bonnie Somerville.

Nemažai vaidmenų tiek kine, tiek televizijoje sukūrusi aktorė Lietuvos žiūrovams geriausiai gali būti pažįstama iš serialų „Draugai“ ir „Po Kalifornijos saule“. Populiarioje komedijoje Roso mylimąją Moną vaidinusi aktorė Bonnie pasakoja, kas jai padėjo įtikinamai sukurti savo vaidmenį „Kašmyro mafijoje“.

Netrukus per TV3 pasirodysiančiame seriale ji vaidins Ketliną Daud – Manhetene gyvenančią kosmetikos kompanijos vadovę, kuri stengiasi apsiprasti su savo netradicine seksualine orientacija. Aktorė atskleidžia, kad vaidmuo jai nėra svetimas ir netgi turi realų prototipą.

„Aš pati esu iš Niujorko, mano mama yra bankininkė, dirba su investicijomis, todėl toks pasaulis man gerai pažįstamas. Be to, man pasitaikė proga susipažinti su Sally Sussman, pagal kurią ir buvo sukurtas mano atliekamas vaidmuo. Sally yra garsiosios kosmetikos koorporacijos „Estee Lauder“ vadovė, kuri neslepia savo homoseksualumo. Teko šiek tiek su ja pabendrauti, ją pažinti ir manau, kad tai vienas nuostabiausių žmonių, kokius tik pažįstu“, – pasakoja aktorė B. Somerville.

Naujasis kultinis serialas „Kašmyro mafija“ su Bonnie Somerville ir Lucy Liu – jau balandžio pradžioje tik per TV3.


Šiame straipsnyje: kašmyro mafijaSomerville

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių