Grupė „ARBATA“ išleido antrąjį albumą

Šią savaitę visus prekybos taškus pasiekė naujausias grupės „Arbata“ albumas „Molekulių džiaugsmui“. Aštuonerius metus gyvuojanti nepriklausomo roko grupė džiaugiasi antruoju savo „kūdikiu“.

„Visa grupė beprotiškai laiminga dėl antrojo savo albumo. Neslepiame, kad jis labai skiriasi nuo pirmojo. Tačiau tikriems „Arbatos“ fanams nėra dėl ko nerimauti. Grupė išlieka tokia pat gyva, nuotaikinga, eksperimentuojanti, skani bei garuojanti kaip rytinis arbatos puodelis“,- apie naująjį albumą kalba grupės vokalistas bei dainų autorius Andrius Zalieska – Zala.

Pasak grupės narių, „Molekulių džiaugsmui“ yra eksperimentinis darbas. Prie kitokio „Arbatos“ skambesio prisidėjo būrys kviestinių muzikantų, o taip pat dvi nuostabaus balso savininkės. Po bendra dainą su „Arbata“ įrašė Alina Orlova, Eglė Sirvydytė, saksofonu grojo Danielius Praspaliauskas, trimitu Valerijus Ramoškas, perkusija Hokshila Andrande, klavišiniais Daumantas Slipkus.

Primename, kad grupė per savo gyvavimo laikotarpį grojo vienoje scenoje su tokiais pasaulinio lygio atlikėjais kaip „Electric Light Orchestra“ bei rusų roko grandais Mumiy Troll. Pirmasis grupės albumas „Linkėjimai tau“ buvo išleistas beveik prieš du metus.


Šiame straipsnyje: Arbata

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių