Gerbėjai išgirs Alicios Keys ir Pharello balsus filme „Nepaprastas Žmogus-voras 2“

  • Teksto dydis:

Stulbinančiais vaizdo ir kompiuterinės grafikos efektais nustebinsiantis 3D formato veiksmo filmas „Nepaprastas Žmogus-voras 2“ (angl. „The Amazing Spider-Man 2“) jau balandžio 25 dieną pasieks Lietuvos ekranus. Mėgstamam komiksų superherojui Žmogui-vorui šįsyk teks grumtis net su trimis įtūžusiais priešais, o dramatišką ir įtraukiančią istoriją sustiprins įspūdingas filmo garso takelis. Viena jo pažibų taps naujoji Alicios Keys ir Pharello Williamso daina „It‘s On Again“. Visas garso takelis nekantraujantiems gerbėjams bus pristatytas balandžio 22 dieną.

Kaip pranešė Hollywoodreporter.com, Pharrello Williamso, Alicios Keys, Kendricko Lamaro ir Hanso Zimmerio drauge parašytas kūrinys taps viena pagrindinių garso takelio dainų. „Esu laiminga, galėdama būti tokios galingos komandos nare. Šis filmas – nauja Žmogaus-voro legendos dalis ir manome, kad „It‘s On Again“ pavyko užfiksuoti šio patyrimo emociją, istorijos intensyvumą ir nepaprastumą. Manau, kiekviename mūsų yra superherojaus dalelė“, – sakė A.Keys.

Filmo „Nepaprastas Žmogus-voras 2“ režisierius Marcas Webbas teigė, kad „It‘s On Again“ tapo idealia uždarymo daina. „Ieškojome galingo ir įtraukiančio kūrinio. Apskritai, esu sužavėtas ką kompozitorius Hansas Zimmeris ir „The Magnificent Six“ sugebėjo pasiekti. Kiekvienas kūrėjas trokšta išskirtinio garso savo filmui, o jų pasiūlytas garso takelis pranoko net didžiausius mano lūkesčius“, – kalbėjo jis.

Savaitgalį Žmogus-voras prisidėjo prie Žemės valandos

Praėjusį savaitgalį, šeštadienį, daugiau kaip 7 tūkst. miestų ir miestelių, net 162-jose šalyse visame pasaulyje valandai užgesino šviesas, taip leisdami pailsėti mūsų planetai ir primindami apie būtinybę rūpintis gamta ir jos išsaugojimu. Žemės valanda pavadintos ilgametės gražios iniciatyvos herojumi šiemet tapo ir Žmogus-voras. 

Net 200 mln. JAV dolerių atsiėjusiame, aukščiausios kokybės vaizdo efektais padabintame 3D formato filme „Nepaprastas Žmogus-voras 2“ pasakojama apie Žmogų-vorą (akt. Andrew Garfieldas), kuris siekia apsaugoti Niujorką nuo dar galingesnių piktadarių. Pasirodęs elektros iškrovas svaidantis blogietis Elektras (akt. Jamie Foxxas) tampa didžiule problema, tačiau jis – ne vienintelis, norintis susidoroti su Piteriu Parkeriu. Galiausiai paaiškėja, kad senas paslaptis ir Žmogui-vorui pikta linkinčius vienija viena – galinga korporacija „OsCorp“.

Nauji Žmogaus-voro nuotykiai, pažįstami ir nauji priešai bei daugybė veiksmo – Lietuvos kino teatruose jau nuo kitų metų balandžio 25 dienos.


Šiame straipsnyje: filmasŽmogus vorasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių