Galiūnas Vidas Blekaitis šoks TV3 žiūrovams

Birštonietis Vidas Blekaitis nuo rudens TV3 žiūrovams pasirodys kiek netikėtu amplua - vietoj sunkumų 37-erių vyras pasirinko kilnoti žavias pramoginių šokių šokėjas.

„Karkvabalis ir Cioliukė“, - taip save ir partnerę pavadino Vidas, kuomet pirmą kartą veidrodyje savo atvaizdą pamatė su lotynų amerikos šokiams skirtu drabužiu.

Keturiskart Lietuvos, dukart Baltijos galiūnų čempionas, Pasaulio galiūnų čempionato 4 vietos laimėtojas ir kitais titulais pasigirti galintis vyras priėmė naują iššūkį - kartu su profesionalia šokėja Živile Vasiliauskaite kantriai mokytis ypatingų šokio judesių.

„Man pasitaikė labai kantri partnerė ir treneriai. Stebiuosi, kaip jie ramiai šimtąjį kartą man aiškina vieno ar kito judesio specifiką. Tikrai yra už ką mane barti, bet jie nebara“, - sako tarp stiprių vyrų varžytis įpratęs V. Blekaitis.

„Šok su manimi“ projekte ryžęsis dalyvauti galiūnas prisipažįsta, kad po profesionalių šokių treniruotės jam raumenis skauda labiau, negu kilnojant šimtus kilogramų sveriančius daiktus. Nors ir čia jis nepraleidžia progos kilstelėti, pasak jo, šokėjas coliukes. Kaip tik tokį įspūdingą pasirodymą vyras ir atliko per pirmąją šokių laidos fotosesiją. Nieko nelaukęs antras stipriausias Lietuvoje žmogus ant pečių susikėlė net keturias merginas!


Šiame straipsnyje: Vidas BlekaitisŠok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių