Gabrielė Martirosianaitė: „Vaidmenį gavau ne dėl karūnos“

Pasakose gražioji pelenė visuomet virsta princese, o ne tokiai gražiai pamotės dukrai vietos didžiojoje puotoje neatsiranda.

Televizija - ne pasaka, tačiau keletą pastarųjų metų jos sūkurys įtraukia ne tik išvaizdžias pelenes, bet ir tituluotas grožio karalienes.

Naujausios televizijos puotos dalyvės - "Mis Lietuva 2008" Gabrielės Martirosianaitės - debiutą galima išvysti LNK seriale "Moterų alėja". Mergina tikina, kad vaidmenį gavo tik dėl savo talento, ir nemano, jog duris į televiziją atveria vien gera išvaizda. „Neklausau kalbų, esą mane pasirinko tik dėl to. Vadovaujuosi nuomone žmonių, kurie mane atsirinko iš 20 merginų. Pati nekaip jausčiausi, jei seriale būčiau tik dėl to, kad kažkada pasipuošiau karūna. Vaidyboje neužtenka tik išvaizdos. Tikrai nemanau, kad karūna - priežastis gauti vaidmenį. Juk vaidinau ne Mis Lietuvą“, - atrėžia kritikams gražuolė.

Aštuoniolikametė gražuolė ne tik kalba, kad neketina kilti į televizijos žvaigždyną, bet bando tai ir įrodyti: pradėjo studijuoti žemišką specialybę - lietuvių filologiją. „Negalvoju apie televizinius projektus. Mano planuose ir aktorystės studijų nėra, bet pats gyvenimas viską sudėlioja taip, kaip turi būti. Jei lemta - studijuosiu. Pastaruosius metus labiausiai norėjau studijuoti lietuvių filologiją, tai ir darau Vilniaus universitete - nuėjau ten, kur linko mano širdis. Studijos įsivažiuoja, esu patenkinta ir viskas labai įdomu“, - sakė G.Martirosianaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių