Finišuoja literatūrinis projektas „Vasarokime su knyga“

Šiandien baigiasi Vilniaus mokytojų namuose visą vasarą rengtas literatūrinis projektas "Vasarokime su knyga". Paskutinę dieną vilniečiams siūloma dar daugiau knygų ir garsiai skaitomų eilių.

Mažojoje knygų mugėje, prasidėsiančioje nuo 11 val., bus galima įsigyti ir naujausių šalies leidyklų įvairių leidinių, ir privačių asmenų į mugę atneštų jau skaitytų knygų, taip pat vadovėlių, pratybų sąsiuvinių, kontūrinių atlasų, kitos mokslo metams reikalingos literatūros. Kaip ir įprastai, visos knygos mugėje kainuos pigiau.

Projekto kultūrinė dalis prasidės nuo 17.30 val. poeto Vlado Braziūno skaitymais iš naujausių jo knygų "Saula prė laidos", "Priedainė". Eiles skaitys  saksofoninkas Petras Vyšniauskas, jam pritars daininkė Veronika Povilionienė.

Po valandos, 18.30 val., vakaronėje "Poezija bet kokiu laiku..." savo kūrybą skaitys poetai Jonas Strielkūnas, Marcelijus Martinaitis, Ineza Juzefa Janonė, Rimvydas Stankevičius, Donatas Petrošius. Gitara gros Vilniaus B.Dvariono dešimtetės muzikos mokyklos moksleivis Simonas Bušma, Saulius Jegelevičius. Vakaronę ves literatūros kritikas Valentinas Sventickas.

Vilniaus mokytojų namai žada, jog didelio vilniečių dėmesio sulaukęs literatūrinis projektas "Vasarokime su knyga" bus pratęstas kitais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių