D.Fletcheris tikisi Lietuvoje būti žinomas kaip ir jo žmona D.Ibelhauptaitė

Jau pirmadienį TV3 ekrane pasirodys intriguojantis serialas apie viešbučių verslą  „Viešbutis „Babilonas“. Vieną pagrindinių vaidmenų jame atlieka puikiai pažįstamos, ne vienu nacionaliniu apdovanojimu įvertintos režisierės Dalios Ibelhauptaitės vyras aktorius Dexteris Fletcheris.

Britų aktorius Lietuvoje nėra toks žinomas kaip jo žmona, tačiau tikisi, kad startavus naujam serialui jo populiarumas mūsų šalyje padidės.

 „Manau, puiku, kad šį serialą rodys Lietuvoje. Čia jaučiuosi lyg savo antruose namuose. Galbūt dabar ir aš būsiu šioje šalyje toks pats populiarus kaip ir mano žmona“, - šypsosi D.Fletcheris.

Paklaustas, kuo jį patį žavi jo vaidmuo jau pirmadienį per TV3 startuojančiame „Viešbutis „Babilonas“ seriale, Guy Ritchie filme „Lok, stok arba šauk“ išgarsėjęs aktorius, negailėjo pagyrų ne tik scenarijaus autoriams, bet ir vaidinamam personažui.

„Man labai patinka žmonės, su kuriais aš dirbu. Mes esam labai patenkinti tiek puikia aktorių trupe, tiek režisieriais, tiek prodiuserių darbu. Be to, man labai patinka mano herojus. Tonis yra tas vienintelis, kuris gali išspręsti visų problemas“, - sakė britų aktorius. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių