Dėl Rusijos televizijos laidos vedėjo kėdės kovojo ir lietuviai

Prodiuserinės kompanijos “Pavloff Entertainment”, kuri filmavo pokalbių laidą “Žvaigždžių atvirumas. Išskirtinis interviu” su žinomiausiais Rusijos artistais buvo prašoma pateikti laidos vedėjo kandidatūrą iš Lietuvos.

Į šios laidos vedėjo kėdę pretendavo žinomi šou verslo atstovai iš Lietuvos, Ukrainos, Latvijos ir Rusijos. Tarp Lietuvos kandidačių buvo Oksana Pikul, “Olialia” pupytė ir dar vienas asmuo, kurio pavardė neatskleidžiama. Vis dėlto lietuviams nepavyko atrankoje ir laidos vedėja tapo Vlada Stoličnaja, žinoma Latvijoje televizijos ir radio laidų vedėja, modelis, aktorė.

“Užduotis buvo iš pašnekovo išgirst labai atvirą ir nuoširdžią nuomonę vienu ar kitu klausimu, ir atsargiai paliesti jo gyvenimo jautrias akimirkas. Todėl man rūpėjo, kad nuo pirmųjų filmavimo minučių, laidos svečias pasitikėtu vedančiuoju ar vedančiąja ir atsivertu. Vedėjas turėjo puikiai kalbėti rusų kalba, būti nuoširdus, jautrus ir įžvalgus. Turėjo sugebėti dirbti komandoje, o ypač su laidos redaktore Maša Fridman,” - pasakoja Žeraldas Povilaitis, laidos režisierius.

Pirmąją laidą, kurios svečias yra Nikolajus Baskovas, Lietuvos žiūrovai pamatys rugsėjo 28 diena per “Pirmąjį Baltijos Kanalą”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių