Aktorė R.Kutinaitė nebijo būti palaikyta „fyfa“

Tik ji viena moka taip berti žodžius neužsikirsdama. Vienoje laidoje per trumpą laiką pakeisti bent penkis visiškai skirtingus įvaizdžius. Tai - naujas televizijos talentas, jauna žavi aktorė Renata Kutinaitė.

Moteris žiūrovams jau pažįstama iš humoro laidos „Laba diena“, o dabar kasdien linksmina žiūrovus juokingiausiais vaizdeliais iš viso pasaulio LNK laidoje „Pričiupom“. Naują humoro laidą, rodomą pirmadieniais - ketvirtadieniais 21.30 val. per LNK,  ji veda su Algiu Ramanausku.

- Ar nebijai savo naujojo partnerio Algio?

- Kaip galima bijoti žmogaus? Jis - juk ne žvėris. Neįkąs ir nesukramtys. Priešingai - man Algis labai patinka. Žino, ko nori, turi savo nuomonę. Man imponuoja tokie žmonės.

- Argi Algis nelaido  kandžių pastabų naujokės adresu?

- Gal ir pasako kažką nemalonaus, bet aš esu užgrūdinta. Studijų metais išmokau priimti pastabas ir kritiką - mano kursiokai niekada nieko nevyniodavo į vatą. Be to, daugeliu atvejų Algis yra teisus, o teisybė kartais glumina.

- Ar Algis nebando Tavęs pričiupti?

- Čiumpa, čiumpa (juokiasi). Juk nuolat filmuojamės, laida eteryje bus iki vasaros pabaigos. Man čia smagu, nauja patirtis, visai kitaip nei laidoje „Laba diena“. Pirma, čia nėra tiek daug  personažų. Bet ir laidoje „Pričiupom“ nesu pati savimi. Kitokia nei gyvenime. Linksma. Tokia „fyfa“. Sykį Algis pasakė: „Baikit greičiau grimuot tą „fyfą“. Pagalvojau - jis tikrai teisus.

- Kaip Tave pričiupo aktorystė?

- Nuo mažens svajojau, žinojau, kur einu ir ėjau tiesiai. Pirmus metus neįstojau, nes rinko kursą Rusų dramos teatrui. Po metų įstojau be problemų, patekau į pirmą trejetuką. Aktoriniame visada jaučiausi savo vietoje. Niekada nesu girdėjusi savo adresu pasiūlymo „pagalvoti, ar esu savo vietoje“, kaip  dažnai būna akademijoje. Aktorystė  - svajonė, kuri išsipildė ir apie kurią svajojau visą gyvenimą.

- Kaip patekai į televiziją?

- Po mokslų šiek tiek vaidinau „Elfų teatre“, dar ir dabar eina vienas spektaklis su manim - „Strakaliukas makaliukas“. Po to atsirado dukrytė ir karjerą teko pristabdyti. Mano kursiokas Karolis Sakalauskas buvo pažadėjęs - kai tik įsisuks kur nors į televiziją, būtinai pasiims savo kursiokus. „Tu talentinga, tu turi vaidinti, tu sugebi“ - tai jo žodžiai. Jis nusivedė mane į TV parodyti prodiuseriui Sauliui Bartkui. Patikau jam. Be Sauliaus manęs nebūtų televizijoje.

- Darbas televizijoje - tai, apie ką svajoji?

- Kaip ir kiekvienas aktorius, svajoju apie kiną, bet iš kur tų filmų Lietuvoje? Labai džiaugiausi, kad teko vaidinti LNK „Nekviestoje meilėje“ . Buvau dainininkės Mėtos grupės pritariančioji dainininkė. Gal ir toliau būčiau vaidinusi, bet pradėjau lauktis ir prodiuseriams teko koreguoti scenarijų (juokiasi).

- Ką norėtum suvaidinti?

- Nesvajoju apie pagrindinius, visokias Džuljetas. Gali būti įdomus ir ne pagrindiniu vaidmeniu. Kurso vadovas man sakydavo, kad man tinka išskirtiniai vaidmenys - durnelių, blogiečių (juokiasi). 

- Kurie vaidmenys iš „Laba diena“ patinka?

- Visi. Ypač Malvyros, kuri skaito horoskopus. Tai - žinomos astrologės parodija. Dar patinka personažė, kuri nenustodama beria žodžių laviną.  Tai - vienas mano triukų, kuris puikiai išeina (juokiasi).

- Laidai „Gyvenimas pagal moteris“ pasakojai dramatišką savo gyvenimo istoriją.

- Kad visai ji nedramatiška. Laidoje buvo sakoma, kad mano dvejų metų dukrelės Martos tėtis pabėgo. Niekur jis nepabėgęs, nedingęs, prižiūri ir rūpinasi dukra. Tik mudu nesame kartu. Taigi istorija ir ne tokia dramatiška.

- Ar turi draugą?

- O čia - mažytė paslaptėlė. Palikti man vienai pasidžiaugti. Arba paliūdėti.

- Ar tavo gyvenimas toks pats linksmas kaip laida „Pričiupom“?

- Ne visada, bet gyventi reikia, ir viskas. O gyventi yra malonu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių