A.Baukutė ir K.Rupulevičius - įsiskolinę iki ausų?

Kadaise Aplinkos ministro patarėjas Kęstutis Rupulevičius vaikščiojo į Darbo biržą Kretingoje, o seimūnė Asta Baukutė gyveno bendrabutyje Vilniuje. Abu ieškojo tikrosios meilės ir nors kokio pragyvenimo šaltinio. Ir rado.

Piktų liežuvių, laidančių gandus, kad televizijos žvaigždė su savo vyru valdžios ir pinigų siekia ne iš dyko buvimo,  visuomet pakako. Tačiau Asta su Kęstučiu savo vaidmenis žinojo. Viešai kalbėjo apie meilę. Ne apie skolas.

LNK laida "Abipus sienos", gavusi teismų vykdomuosius raštus, atskleidė neįtikėtinus faktus. Žurnalistai klausia, ar gali iki ausų prasiskolinęs žmogus patarinėti ministrui, kaip išleisti valdiškus pinigus ar net pažaboti nelegalias statybas? Pagaliau - ką slepia K.Rupulevičiaus žmona A.Baukutė, neseniai su trenksmais uždariusi Vilniaus kolegijos bendrabučio duris?

Skola - ne žaizda, greitai neužgija. O jei skolų - net ne viena ir ne dvi? Jei ministro patarėjas tiesiog talentingas apgaudinėtojas, į kurio kišenę šiandien valdiški tūkstančiai byra... už šeimos lojalumą A.Valinskui, bet  ne už tinkamai atliktą darbą?

Visa tai - trečiadienį 20.10 val. "Abipus sienos" per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių