Šiauliuose amžiną meilę vienas kitam prisiekė A.Šedžius ir M.Kvietkutė

Šeštadienis – ypatinga diena verslininkui Andriui Šedžiui ir jo išrinktajai Monikai Kvietkutei. Po kelerių metų draugystės šeštadienio popietę garsi pora tuoksis Šiauliuose. Pačią svarbiausią savo asmeninio gyvenimo šventę įsimylėjėliai kruopščiai planavo iš anksto, Monika netrukdoma turėjo laiko apmąstyti, kokią pavardės galūnę po tuoktuvių pasirinks.

Prie Šiaulių arenos susirinko visi svečiai. Nuotaka, atvykusi su pūsta suknia, DELFI pasakojo, jog jaučiasi puikiai.

Prieš tuoktuves A. Šedžius naujienų portalui DELFI atskleidė keletą šventės detalių. Verslininkas iš anksto pasamdė apsaugininkų, kurie rūpinsis šventės privatumu. Be to, verslininko teigimu, kai kurie svečiai kuklinasi žiniasklaidos dėmesio. Anot šiauliečio, su apsaugininkais bus ramiau visiems.

„Mūsų vestuvėse dalyvaus apie 60 žmonių, bet tikrai ne 6000, kaip skelbta. Šventėje dainuos „16 Hz” ir Monikos draugės, grupė „Pop Ladies“. Po ceremonijos rogėmis vyksime fotografuotis, o visos linksmybės ir vaišės bus „Šeduvos malūne“, - DELFI pasakojo A. Šedžius ir pridūrė, jog Monika prieš šventę labai baiminasi, kad važiuojant prašmatniomis rogėmis nepasibaidytų žirgai, kad viskas pavyktų sklandžiai.

„Jaunikis į tai žiūri su šypsena. Žirgų nebijo“, - paklaustas, kaip suvaldytų besiblaškančius žirgus, kai Monika sėdės rogėse, juokdamasis kalbėjo A. Šedžius.

M. Kvietkutė rinksis Šedžiuvienės pavardę.

Monikos Kvietkutės ir Andriaus Šedžiaus draugystės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Pora pradėjo draugauti 2010-ųjų vasarą, apie savo draugystę žiniasklaidai visuomet pasakodavo atvirai. Įsimylėjėliai susižadėjo 2011-ųjų sausį po pusmetį trukusios draugystės. Tuo metu Monika dar buvo moksleivė. Laimingas sužadėtinis žiniasklaidai tuomet pasakojo esąs labai laimingas, tikino, jog vestuves planuos Monika, o jis pasirūpinsiantis išlaidomis.

Buvęs parlamentaras paslapčiomis tarp merginos daiktų surado jai priklausantį žiedą, nuvyko pas juvelyrą ir išrinko kitą to paties dydžio žiedą. A. Šedžius nusivežė Moniką į gamtą, priklaupė ant vieno kelio ir paprašė jos tapti žmona. 2011-ųjų sausį klausiamas apie vestuvių datą, Andrius tikino, jog šventė vyks tuomet, kai Monika ją suplanuos. Tuoktuves pora surengė praėjus šiek tiek daugiau nei porai metų po sužadėtuvių.

„Tiesiog esu sužavėtas tos gražios, nuostabios merginos ir nutariau nebelaukti, kad kas nors man jos nepavogtų iš panosės“, – DELFI po sužadėtuvių yra sakęs A. Šedžius.

A. Šedžiui santuoka su M. Kvietkute – antroji. Su pirmąja žmona buvęs parlamentaras susilaukė dviejų dukterų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ads

ads portretas
o kaip tie svečiai rušiasi - gal bulves kūūūgeliui skuta?

sakes

sakes portretas
tai is kur pas sedziu toki pinigai vaikscioja? ar jau kas pradejo tirti?ir jis gali savo pinigais naudotis? nedzinskas negali , nes jis gal nesaziningai sutaupe, bet jis vaiku neturi , barakudom brangias masinas nepirko , dirbo ir sutaupe , cia ir kvailam aisku . och iskilmes , bar...... isteka uz daugiavaikio. svieto pabaiga jau turi buti tikrai. geda.

padesiu

padesiu portretas
labai butu grazi monikitos pavarde po vestuviu .....tai SUDE ...MONIKITA
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių