Seras E. Johnas puikuojasi savo naujagimiu (foto)

Muzikos superžvaigždė seras Eltonas Johnas pristatė savo antrąjį sūnų pasauliui, publikuodamas jaudinančią šeimyninę nuotrauką.

„Rocket Man“ atlikėjas ir jo partneris Davidas Furnishas šių metų sausio 13 dieną susilaukė antro sūnaus - Elijah Josepho Danielio Furnisho-Johno, kurį jiems pagimdė surogatinė motina.

Išdidūs tėvai suskubo pasidaryti naują šeimyninę nuotrauką, kurioje matyti iš laimės švytintis E.Johnas su naujagimiu ant rankų, o šalia stovi dvimetį pirmagimį Zachary laikantis D.Furnishas.

Daugiau nuotraukų galite pamatyti čia.

Supervžaigdė žurnalui „People“ papasakojo, kaip juodu su D.Furnishu laukė naujagimo atėjimo į pasaulį gimdykloje Los Andžele.

"Mes mėginome sukurti svetingą ir atpalaiduojančią atmosferą. Mes su džiaugsmu laukėme Elijah gimimo, kaip su džiaugsmu laukėme ir Zachary, tik šį kartą mažiau nervinomės, - sakė E.Johnas.

„Sakyčiau, kad dabar jaučiamės labiau užtikrinti dėl savo tėvystės sugebėjimų - dabar kur kas mažiau baisu, nei pirmąjį kartą“, - pridūrė žvaigždės partneris.

Pora atsisako nurodyti surogatinės motinos pavardę, nors E.Johnas tikina, kad ji yra „nuostabi, maloni ir mylinti moteris, dalis mūsų šeimos“.

Tuo tarpu D.Furnishas jau pradėjo ruoštis dienai, kai sūnums papasakos jų gimimo istoriją.

„Zachary mes išsaugojome albumą, į kurį sudėtos visos jo ultragarsu darytos nuotraukos, susirašinėjimas su surogatine motina elektroniniu paštu ir kitos svarbios akimirkos, tą patį darome ir Elijahai. Mes norime, kad berniukai pajustų tą meilės dvasią, kuri sklandė viso proceso metu...“, - sakė jis.

„Aš tik tikiuosi, kad Zachary ir Elijah bus sveiki ir laimingi. Jie visada galės tikėtis visiškos mūsų meilės ir paramos, o mes tikimės, kad jie užaugę gyvens savo gyvenimus ir bus, kuo nori būti, o ne tuo, kuo norime juos matyti mes“, - pridūrė D.Furnishas.

Anksčiau apie antrojo savo kūdikio gimimą jie paskelbė žurnale „Hello!“

Poros pareiškime žurnalui sakoma: „Abu mes troškome turėti vaikų, bet tikrovė, kad dabar turime du sūnus, yra kone neįtikima. Mūsų antro sūnaus gimimas vertingiausiu ir tobuliausiu būdu užbaigia formuoti mūsų šeimą. Sunku iki galo išreikšti, kaip jaučiamės šiuo metu; mes tiesiog užvaldyti laimės ir jaudulio“.

Pirmasis poros sūnus Zachary gimė 2010 metų Kalėdų dieną.

Pranešama, kad pora kreipėsi į tą pačią kalifornietę, kuri 2010 metais per Kalėdas pagimdė jiems pirmąjį sūnų Zachary.

Moteris, kurios pavardė neskelbiama, su pora tikriausiai susipažino per vieną JAV surogatinės motinystės centrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu visai

Nu visai portretas
Kazkokia nesamone! Kuri is ju mama? Vargsai vaikai

..

.. portretas
Kaip gaila tu ,Viespatie kodel jiems toks likimas .....

hm

hm portretas
sick
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių