Po pažinties su I.Jurgelevičiūte A.Šedžius teigia pasigedęs laikrodžio

Aiškėja naujos ir neįtikėtinos detalės apie Irmos Jurgelevičiūtės santykius su šou pasaulio politikais bei jų daiktais.

Pasirodo, iš šokių projekto dalyvių dingdavo ne tik pinigai, kosmetika bei kvepalai, bet ir labai intymūs drabužėliai.

Iš projekto pašalinti dalyviai Eirida Daukšienė bei Aistis Mickevičius prasitarė, jog iš šokių projekto užkulisių paslaptingai dingo ir advokatės Svetlanos Proninos apatinės kelnaitės!

Seksualūs seksualiosios advokatės stringai! Šokėjas ir parlamentaras Žilvinas Šilgalis laidai “Kažkas atsitiko” sakė, jog ši žinia yra tik kažkieno noras pasireklamuoti. Tačiau išgirdęs, jog apatiniai dingo ir iš dainininkės Onos Kolobovaitės, jis neteko amo. O štai geras I.Juregelvičiūtės draugas, Seimo narys Andrius Šedžius tikina, jog supranta kiekvienos moters norą turėti prabangių drabužėlių. Jis tikina, jog jei Irma būtų paprašiusi pinigų prašmatniems apdarams ar netgi stringams, jis kaip mat būtų šį Irmos norą išpildęs.

Duodamas interviu LNK laidai “Kažkas atsitiko” Andrius Šedžius taip pat atskleidė ir tikrąją tiesą, kokio brangaus daikto jis pasigedo po to, kai jo namuose nakvojo I.Jurgelevičiūtė. Politikas išdavė, kad iš jo namų dingo net 56 tūkstančius litų kainavęs laikrodis.

Netrukus po šių A.Šedžiaus žodžių į parlamentarą kreipėsi kriminalinė policija.

Pareigūnai pradėjo tirti, ar šio prabangaus “Cartier American” laikrodžio dingimas susijęs su Jurgelevičiūte? O štai LNK laida “Kažkas atsitiko” atliko savo tyrimą, po kurio paaiškėjo daugybė skandalingų faktų. Andrius Šedžius su Irma Jurgelevičiūte susipažino 2010 metų kovo 27 dieną, padainavęs bendrą dainą “Žvaigždžių duetuose”. Kaip tik tuo metu parlamentaras ir pasigedo savo laikrodžio. Jeigu paaiškėtų, jog Irma kalta ir dėl Andriaus Šedžiaus laikrodžio dingimo, kaltinimai ir bausmė taptų dar grėsmingesni.

Kriminalinis analitinis tyrimas apie dingusius apatinius bei laikrodžius - jau šiandien 20.30 val. LNK laidoje “Kažkas atsitiko” su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių