„Pinup Girls“ paviešino net intymias nuotraukas iš atostogų Goa

Pabūgusios šaltos, Lietuviškos žiemos, merginų grupės „Pinup Girls“ atlikėjos Ieva Ambrazaitė ir Viktorija Sutkutė, saulės spindulių ir poilsio išskubėjo ieškoti egzotiškoje Indijoje. Išvargintos įtempto šventinio laikotarpio, merginos net dvi savaites skyrė išskirtinėms atostogoms.

„Kelionei įpusėjus, supratau, kad įsimylėjau Indijos valstiją Goa“, – pasakoja Ieva.

Paisteiravus, kas labiausiai įsirėžė atmintyje, dainininkei buvo labai sunku išskirti stipriausius įspūdžius, nes šias atostogas mergina prilygina tobulumui.

„Vieną vakarą dalyvavome „headphone party“ vakarėlyje. Kadangi, paplūdimiuose leidžiama garsiai groti muziką tik iki 23 val., tad lankėmės vakarėlyje, kuriame užsidedi ausines, groja dj ir trijų mygtukų pagalba pasirenki norimą muziką, nusiimi ausines – tyla. Užsidedi -vėl vakarėlyje. Keli šimtai žmonių linksminasi „tyloje“ įdomus jausmas“, – dėstė I. Ambrazaitė.

Kaip išskirtinį potyrį „Pinup Girls“ dainininkė pamini dramblių maudymą. Nepaslaptis, kad su Ieva atostogavo ir jos sužadėtinis Rolandas Mackevičius: „Maudėme su Rolandu dramblį. Buvo nerealus jausmas susilieti su gyvūnu, atrodo, kvėpuoji tuo pačiu ritmu“.

Apie pasakišką Goa gamtos grožį, vietinių papročius, karštą saulę ir gražiausius paplūdymius, pasisakė ir kita „Pinup Girls“ atlikėjos Viktorijos Sutkutės. Mergina prisipažįsta, kad pirmos dienos nebuvo tokios lengvos ir paprastos svetimame krašte: „Pirmą dieną buvo sunku priprasti prie kvapų įvairovės, atrodo, visi kvapai vienoje vietoje. Ir smilkalų, ir kvepalų, ir maisto, ir gyvūnų kvapas tvyro ore“.

Pasipuošusi gražiu įdegiu, atlikėja tikina, kad paplūdymių grožis yra kerintis ir pats kraštas labai populiarus tarp turistų, todėl ji tikisi dar grįžti į Goa.

Vos tik grįžusias po atostogų, atlikėjas vėl įtraukė grupės veikla ir darbai, tad atlikėjos šypteli ir vieningai pritaria: „Matyt, pailsėjom už visus metus, nes ir prie geriausių norų šiais metais, panašu, neteks daugiau atostogauti“.

„Pinup girls“ merginos išplatino savo atsotogų nuotraukas, kuriose įamžinti ir paplūdymiai, ir pačios besideginančios merginos. Lietuvės nė neketino slėpti savo apnuogintų kūnų per saulės vonias Goa paplūdymiuose.

Nuotraukos - galerijoje po publikacija.


Šiame straipsnyje: Pinup GirlsatostogosIndijaGoa

NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
o kurios cia foto intymios?

Opa

Opa portretas
O kas jie tokie? Pirma karta matau

Maksas

Maksas portretas
nei papu nei intymumo :)
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių