„Paslapčių namuose“ šįvakar bus atskleista neįtikėtina Karolinos drama

„Karolinai sūnus – jos didžiausia gyvenimo laimė. Ji apie jį kalba nuolat. Neįsivaizduoju, kaip ji ištveria apie tai nė neprasitardama“, – pasakoja dvidešimtmetį švenčiančios televizijos TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvės Karolinos draugė Indrė, svarstydama, kokių milžiniškų pastangų iš Karolinos reikalauja tylėjimas eteryje.

Mažeikių kultūros centre renginių organizatore dirbanti 23-ejų Karolina iš tiesų turi geležinę valią bei stiprią motyvaciją žaisti. Ji tikslingai siekia laimėti „Paslapčių namus“. Mažais, nepopuliariais, bet tvirtais metodais jauna moteris keliauja finišo link. Karolina kartą jau parodė savo stiprybę, atkakliai bandydama ir galų gale išnarpliodama sudėtingą Jolitos paslapties formuluotę ir tapo turtingiausia namo gyventoja.

Tiesa, svarbiausia, kad Karolina nė lūpų krašteliu neprasitaria apie savo didžiausią ir svarbiausią gyvenimo įvykį.

„Jos ryšys su vaiku nepaprastai šiltas ir stiprus. Studijuodama ji kasdien su vaiku kalbėdavosi po tris valandas telefonu ir nepaliaudavo apie jį čiauškėti“, – prisimena Karolinos draugė juokdamasi, kad „Paslapčių namų“ gyventojai Karoliną laiko skaistuole. Dalyviai neteks žado sužinoję, jog Karolina – vienintelė iš „Paslapčių namų“, nuėjusi tokį ilgą ir dramatiškai vingiuotą šeimyninio gyvenimo kelią.



NAUJAUSI KOMENTARAI

slyksti karta

slyksti karta portretas
oi kokia naujiena merga pasigimde benkarta....

taip

taip portretas
sekmes Karolinai,Geda Šarūnui, Jolitai , Tomui , kurie tiesiog naudoja moralinį smurtą pries Karoliną , šie žaidejai turetų palikti žaidimą ar nubausti už įžūlumą ,, priversti viešai atsiprašyti mergaitės už įžeidinejimus.Tomui galima atleisti - gal tai žmogus , kuris kitaip nemoka bendrauti, bet šie du ,,inteligentai '' atskleidė savo nykų pasaulį.pasimokykit , kaip reikia žaisti iš Gintauto ir Karolinos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių