Palangos paplūdimį sudrebins „Pildyk draugų festivalis“

Jau kitą savaitę – rugpjūčio 14 d. – Palangos paplūdimį sudrebins „Pildyk draugų festivalis“. Jame – pasaulyje garsių „Hurts“ ir „Gus Gus“ bei lietuvių „Čiulpuonėlių“, Manto ir „G&G Sindikato” pasirodymai.

Klaipėdos naujienų portalo www.Kl.lt skaitytojams „Pildyk“ dovanoja galimybę festivalyje apsilankyti nemokamai. Kviečiame apsilankyti dienraščio „Klaipėda “ puslapyje „Facebook“ ir laimėti kvietimų į „Pildyk draugų festivalį“, rugpjūčio 14 d. šalia Centrinės gelbėjimo stoties prasidės 14 valandą ir nenurims iki vidurnakčio.

Festivalio žvaigždžių madingųjų britų „Hurts“ dainas „Wonderful Life“, „Stay“, „Better Than Love“ ir daugelį kitų yra girdėjęs turbūt kiekvienas, o atmintinai moka daugelis kokybiškos muzikos mėgėjų. Per pastaruosius keletą metų pabrėžtinu santūrumu pagarsėjęs duetas tapo geidžiamiausia grupe didžiausiuose Europos festivaliuose – 2011 m.

Didžiojoje Britanijoje vykusiame tradiciniame Glastonbury festivalyje, kuriame apsilankė 135 tūkstančiai žmonių, “Hurts” pasirodymas buvo pripažintas geriausiu ir aplenkė net tokias pasaulines žvaigždes kaip U2, Beyonce ir „Coldplay“.

Kaskart nenuspėjamus gyvus pasirodymus surengiančius žymius islandų elektroninės muzikos menininkus „Gus Gus“ galima pavadinti muzikinės eklektikos profesionalais. Meistriškai miksuodami šokių muziką su elektronika, hiphopą su techno, fanką su house, jie nuolat eksperimentuoja ir nesiliauja drąsiai žaisti garsais. Lietuvoje šis kolektyvas visada laukiamas ir itin mėgstamas – jau ne kartą mūsų šalyje viešėję islandai paskutinį sykį Vilniuje koncertavo šių metų kovą. Kartu su Bjork ir „Sigur Ros“ ši grupė patenka į populiariausių pasaulyje Islandijos atlikėjų trijulę.

Daugiau apie koncertą - http://medusaconcert.lt/lt/concerts/concert/160



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių