„Palaidotas gyvas“ laimėjo Metų geriausio fantastinio filmo apdovanojimą

Įtempto siužeto trileris „Palaidotas gyvas“ paskelbtas Metų geriausiu Europos fantastiniu filmu ir gavo prestižinį „Melies d'Or“ apdovanojimą.

Kasmet Europos fantastinių filmų festivalių federacija (European Federation of Fantastic Film Festivals) įteikia du prestižinius „Golden Mieles“ apdovanojimus – paskelbia geriausius Europoje sukurtus fantastinius filmus – pilnametražį ir trumpametražį.

Geriausia šių metų pilno metro juosta tapo ispanų režisieriaus Rodrigo Cortes filmas „Palaidotas gyvas“, o trumpo metro – Chema Garcia Ibarra‘o filmas „The Attack of the Robots From Nebulon Five“.

Įtempto siužeto trileris „Palaidotas gyvas“ pasakoja apie gyvą palaidotą vyrą, tik su žiebtuvėliu ir išsikraunančiu mobiliuoju telefonu įkalintą po žemėmis kažkur Irako laukuose. Pagrindinis vaidmuo buvo patikėtas Holivudo žvaigždei Ryanui Reynoldsui.

Europos fantastinių filmų festivalių federacija kasmetinius geriausių fantastinių filmų apdovanojimus teikia nuo 1996 metų. Organizacija yra įsikūrusi Briuselyje ir vienija visus europietiškus fantastinių filmų festivalius, o „Golden Melier“ apdovanojimu įvertina geriausius iš visų geriausių Europos fantastinių filmų.

Trileris „Palaidotas gyvas“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.


Šiame straipsnyje: Palaidotas gyvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių