„Madame Tussauds“ muziejuose – vaškinės Lady Gagos figūros

Gruodžio 9 d. aštuoniuose „Madame Tussauds“ muziejuose pristatytos popmuzikos superžvaigždės Lady Gaga vaškinės figūros.

Garsiosios dainininkės vaškines figūras galima išvysti „Madame Tussauds“ muziejuose Londone, Amsterdame, Berlyne, Niujorke, Holivude, Las Vegase, Šanchajuje ir Honkonge.

„Klausėme visų savo lankytojų, ką jie dar norėtų matyti mūsų muziejuje, kuri figūra turėtų būti kita ir jos (Lady Gagos) vardas sąraše buvo minimas milijardus kartų. Surengėme panašią apklausą ir kituose pasaulio miestuose ir rezultatas buvo tas pats: „mes norime Lady Gagos“. Taigi dėl to nusprenėme pasinaudoti proga ir pristatyti net aštuonias Lady Gagos figūras visame pasaulyje“, - per vaškinės figūros pristatymą Berlyne sakė muziejaus atstovė spaudai.

Viena vaškinė Lady Gagos figūra kainavo apie 200 tūkst. eurų, taigi visoms figūroms sukurti prireikė apie 1,5 mln. eurų.

24 metų atlikėja, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, pastaruosius dvejus metus dominuoja pasaulio muzikos arenoje ir užkariavo milijonų gerbėjų širdis tokiais pasauliniais hitais tapusiais kūriniais kaip „Bad Romance“, „Paparazzi“ ir „Telephone“.


Šiame straipsnyje: Lady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių