Klaipėdos gimtadieniui – senojo miesto fotoakordai

Penktadienį Mažosios Lietuvos istorijos muziejuje Klaipėdoje atidaryta nauja fotomėgėjų klubo „Fotoburė“ paroda „Senojo miesto fotoakordai“.

Ekspozicija skirta Klaipėdos miesto gimtadieniui, kurį uostamiestis švęs rugpjūčio 1-ąją. Parodoje dalyvauja 11 autorių iš 25, priklausančių klubui „Fotoburė“. Eksponuojama 21 fotografija.

Fotomėgėjų klubas įsikūrė Klaipėdoje 2009-ųjų spalį ir iškart ėmėsi aktyvios bendros veiklos – parodų, pamokų, kelionių. Klubas – tai kūrybingų fotografuojančių žmonių grupė, kuriems fotografija – ir pomėgis, ir galimybė pabendrauti su bendraminčiais.

„Bendruomeniškumas yra augalas, kuriam reikia šviesos, nakties, vandens. Todėl ateikite ir palaistykite savo apsilankymu, nuomone, tiesiog atodūsiu ar šypsena fotografiją įsimylėjusiųjų bendruomenę“, – ragino užsukti į muziejų parodos organizatorė Sondra Simanaitienė.

Klaipėdos fotomėgėjų klubo „Fotoburė“ paroda „Senojo miesto fotoakordai“ Mažosios Lietuvos istorijos muziejuje Klaipėdoje (Didžioji Vandens g. 6) veiks iki rugsėjo 4-osios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių