A. Ivanauskas-Fara: dabar salės lūžta nuo senumo, o ne nuo žiūrovų

„Iš muzikos galima pragyventi, bet neturtingai. Dėl to, kad Lietuvos rinka nėra tokia didelė, kad išleidęs kompaktą, gali jų parduoti kelis milijonus. Jeigu tu papuoli į pirmą populiariausių dainų dešimtuką Amerikoje, tai tu jau - milijonierius. Mes daug metų buvome tuose dešimtukuose Lietuvoje, bet pinigų nepadaugėjo. Kaip tada nebuvo, taip ir dabar jų nėra“, - laidoje „Sekmadienio rytas“ savo ilgamete patirtimi muzikos pasaulyje dalinsis grupės „Rondo“ vokalistas Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Savo muzikinę karjerą pradėjęs nuo 15-os metų, laidoje A. Ivanauskas pasakos apie ilgametę patirtį scenoje ir nevengs pasijuokti iš dabartinės muzikantų situacijos:  „Tos salės, kurios lūždavo nuo publikos, dabar lūžta nuo senumo“, - laidos vedėjai Astai Stašaitytei – Masalskienei sakys A. Ivanauskas.

Legendinės grupės lyderis kalbės ne tik apie sunkų, o kai kada ir klaidingą muzikantų gyvenimą, bet ir džiaugsis savo atžalų muzikalumu. A. Ivanauskas atvirai pripažins, jog šiandien jis pats mokosi iš savo sūnų įvairių muzikinių vingrybių.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Kas per nusistatymas kad perdi garsiau ar kvapniau jau vertas palikimo iš šiapus ir anapus gyvenimio linijos. Gal talentas duotas ne apsirijimui.Aš nesikundžiu apetitu stalui ir gyvenimui , nepasnikauju , dirbu ir suprantu kad tai turi prasmę,nevien pingine išraiška.Tad išgirdęs meniniko materialinius priekaištus Gimtinei, siūlau pakeliauti po svietą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių