Holivudo žvaigždė Halle Berry laukiasi kūdikio, būdama 46 metų

„Oskaro“ laureatė aktorė Halle Berry (Heili Beri), kuriai dabar 46 metai, laukiasi savo antrojo vaikelio. Jo tėvas - Prancūzijos aktorius Olivier Martinezas (Olivjė Martinesas), penktadienį pranešė jos atstovė.

Garsenybių pasaulio naujienų tinklalapis TMZ.com pranešė, kad H. Berry jau trečią mėnesį nėščia ir ji jau žinanti, jog gims berniukas.

„Galiu patvirtinti, kad Halle Berry ir Olivier Martinezas laukiasi kūdikio“, - atstovė Meredith O'Sullivan (Meredit O'Salivan) sakė naujienų agentūrai AFP, tačiau pridūrė: „Mes nekomentuosime ir nepatvirtinsime papildomų detalių.“

47 metų O. Martinezas kovą patvirtino poros planus susituokti. Jiedu susipažino 2010 metais, kai buvo kuriamast filmas „Tamsioji banga“ (Dark Tide).

H.Berry anksčiau buvo dukart ištekėjusi ir augina penkiametę dukrelę Nahlą, kurios tėvas - kanadietis manekenas Gabrielis Aubry (Gabrielis Obri). Po skyrybų H. Berry ir G. Aubry ne kartą buvo susiginčiję dėl teisė auginti ir lankyti jųdviejų atžalą.

Per Padėkos dieną praeitų metų lapkritį O. Martinezas ir G. Aubry susigrūmė prie H. Berry namų durų, kai jos buvęs vyras atvyko aplankyti savo dukros. Tąsyk G. Aubry buvo smarkiai aplamdytas; jam buvo pamušta akis.

2002 metais H. Berry tapo pirmąja afroamerikiete, pelniusia JAV Kino akademijos apdovanojimą geriausios aktorės kategorijoje filmą „Monstrų puota“ (Monster's Ball). Paskutiniu metu aktorė nusifilmavo trileryje „Pagalbos šauksmas“ (The Call).

O. Martinezo naujausias filmas buvo „Tamsioji banga“, išleistas Junginėse Valstijose pernai kovą.


Šiame straipsnyje: Halle Berrykūdikisnėštumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių