A.Orlauskas: kartais tekdavo išgyventi su penkiais litais kišenėje

Artūras Orlauskas, dar žinomas Zakarausko slapyvardžiu, nestokoja gerbėjų. Nesiskundžia jis ir tuomet, kai kalba apie asmeninį gyvenimą: „Turiu absoliučiai viską, apie ką svajojau. Man – nieko netrūksta“, - pakvietęs LNK laidą „Neišgalvoti gyvenimai“ į svečius nekukliai dėsto A.Orlauskas.

Tačiau scenos grandui teks prisiminti ir skaudžią asmeninę patirtį, kai viską reikėjo pradėti nuo nulio...

Kone prieš dešimtmetį įvykusios skyrybos su pirmąja žmona Vitalija, turto dalybos, laimėta žalia korta nubloškė Artūrą į svajonių šalimi vadinamą Ameriką.

„Norėjau, kad vaikai turėtų užtikrintą ateitį. Galėtų gyventi neskaičiuodami paskutinio cento. Tačiau pats veržiausi į Lietuvą“, - LNK laidai prisipažins A.Orlauskas.

Grįžus į gimtąjį Kauną Artūrui gyvenimą teko pradėti iš naujo.

„Buvom išpardavę viską – namus, automobilius, net baldus. Tad kartais tekdavo išgyventi su penkiais litais kišenėje“, - skaudžią patirtį prisimins Kauno politikas.

Prieš ketverius metus naują šeimą sukūręs ir politiko karjerą pradėjęs A.Orlauskas neslėps: finansiškai atsistoti ant kojų buvę tikrai sunku.

Norint įsigyti namą jam, kaip ir daugeliui, teko imti paskolą iš banko.

Sunkiausi A.Orlausko gyvenimo periodai, skaudi patirtis ir patarimai, kaip greičiau išsikapstyti iš krizės duobės jau šį antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ per LNK.


Šiame straipsnyje: Artūras Orlauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių