A.Orlauskas: 35 metų ir nė karto nevedęs? Su tokiu nesituokit!

Kokio amžiaus reikia tuoktis, kad nenusiviltumei ir nenudegtumei? Juk dabar kone kas antra santuoka išyra. Tokia tema šį ketvirtadienį kalbėsis LNK pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ svečiai.

Dainininkas Mindaugas Mickevičius - Mino mano, kad vesti reikia ne anksčiau trisdešimties. Tada vyras, galima manyti, jau subrendęs.

„Galite ir būdami jaunesni, – sakė Mino, – bet tada nereikia stebėtis, kad tiek skyrybų“. Beje, pats b8damas 35-erių Mino vis dar vienas. Jis papasakos asmeninę istoriją – neseniai išgyveno skaudžias skyrybas su mylimąja, kurios persikėlė į teismo salę.

„Ji pakeitė namo, kurį statėm abu, spyną ir paliko mane už durų“ – pasakojo dainininkas, kuris negalėjo atsiimti nei daiktų, nei įdėtų pinigų. Teisme buvusi mylimoji tikina Mindaugą pažįstanti tik iš ekrano.

35-erių baleto žvaigždė Nerijus Juška, pastatęs namą ir pasodinęs sodą, taip pat nevedęs.

„Žinau, kad dabar dažna mielai ateitų į mano namus, kaip sakoma, „ant gatavo“. Jos nori mano turtų ir lobių, kuriuos aš užgyvenau“, – lyg rimtai, lyg juokais kalbėjo N.Juška.

Baleto šokėjas neslėpė esąs egoistas, kurio vedybos – mamos galvos skausmas. Tačiau pripažino, kad užstrigti tokiame gyvenime jis bijo.

„Nerandu aš tokios, kurią vesti norėčiau“, – sakė Nerijus.

Tuo tarpu politikas ir humoristas Artūras Orlauskas, klausydamasis pokalbio, nevyniojo žodžių į vatą ir įspėjo moteris. Anot jo, vyras sulaukęs 35-erių ir vis dar nevedęs – žlugęs reikalas. Su tokiu senberniu geriau santuokos nekurti, sakė politikas.

„Jis bus egoistas, įpratęs galvoti apie save, o gal ir dar kažkokia bėda...”, – šypsojosi Artūras.

Beje, jam pritarė ir psichologė. Vyras arti 40-ties ir nė karto nevedęs – blogas signalas norinčioms ištekėti. Taigi kokio amžiaus reikia tuoktis?

Psichologai turi atsakymą. Jį išgirsite LNK laidoje „Valanda su Rūta“.


Šiame straipsnyje: Artūras Orlauskasvedybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilniete

vilniete portretas
jam buvo 35 metai-jai 36 abu susituoke PIRMA KARTA ir gyvena 22 metus du vaikai butas -harmonija kas is to jei susituokia-,,pristampuoja,,vaiku,,ir iseina pas MAMA savo-o si suneli paklydeli saugo sefuoja-kaip naujagimi jokios atsakomybes jokio vyriskumo zino, kad yra sukra-kad jau senelis-bet ar rysi palaiko ---reiketu testuoti psichologiskai-ar tinka vedyboms ar ne ar tinka tevystei ar ne-tada bus maziau skyrybu-nepilnu seimu-o tai vyrui-KRIZE'o ka moteriai-KRIZES but negali-pirma lai suranda potrauki seimai vaikui-atsakomybe-tada leidziasi i tolesni bendravima-jungti gyvenima-ar ne -kodel tuokiamasi kai ji laukiasi-tipo PAGIMDYK TADA BUSI MANO,,gal keiskim iprocius ir vaikus gimdykim santuokoje----

klounas

klounas portretas
kai Kaune prisidirbo, tai tapo pamokslininku iš Vilniaus transliuojamose televizijos laidose? Ar ilgam ir ar uz savireklamą jis televizijoms moka, ar "našarom" per pažįstamus įsibruklina?

bobausiui

bobausiui portretas
nu blin tas gaidys politikoje prisisikes,vel lenda i telika. Jo vieta cirke,asilams uzpakalius sveisti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių