VSAT pareigūnai sulaikė iš Lenkijos įvažiavusį įtartiną mikroautobusą

  • Teksto dydis:

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą vykusį įtartiną mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“. Pirminiais duomenimis, jo identifikacinis numeris gali būti suklastotas.

Sekmadienį vakare Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai ties Lazdijų rajono savivaldybės Akmenių kaimu, kelyje Seinai – Lazdijai, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“. Prie jo buvo prikabintas turistinis namelis. Transporto priemonė ženklinta Didžiosios Britanijos registracijos numeriais.

Automobilį vairavo 26-erių Raseinių rajono gyventojas. Jo asmens dokumentai buvo nepriekaištingi.

Patikros metu pasieniečiams įtarimų sukėlė mikroautobuso kėbulo numeris. Pirminiais duomenimis, jis gali būti suklastotas.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto pakeitimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Po apklausos vairuotojas uždarytas į areštinę. Transporto priemonė ir prikabinamas namelis saugomi Kalvarijos pasienio užkardoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joooo

Joooo portretas
Tu Tadai glusas? Dar kartą perskaityk ir tada gal ne rašysi vėjų

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Raseiniškis Lenkijoje produktus užpirko visam kaimui.

Kaunas

Kaunas portretas
O uz ka i arestine?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių