Kraupi šeimos drama Tauragės rajone: vyras, įtariama, nušovė žmoną, vėliau nusižudė pats

Tauragės rajone antradienio naktį rasti moteris ir vyro kūnai su šautinėmis žaizdomis, pranešė policija. Įtariama, kad vyriškis nužudė savo sutuoktinę ir nusišovė pats.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, apie 5.50 val. Kunigiškių kaime, gyvenamojo namo kieme, rasti moters (gim. 1984 m.) ir vyro (gim. 1976 m.) kūnai su šautinėmis žaizdomis.

Kaip Eltai sakė Tauragės AVPK atstovė  Greta Kęsminaitė-Pudžemė, pirminiais duomenimis, vyras galimai nužudė savo sutuoktinę ir nusižudė pats.

„Pirminiais duomenimis, vyras nušovė moterį ir nusižudė pats“, – sakė policijos atstovė.

Anot jos, apie įvykį policijai pranešė šeimos artimas giminaitis.

Galimai sutuoktinę nušovęs ir pats nusišovęs vyras leidimą laikyti ginklą turėjo, abu asmenys policijai anksčiau nebuvo žinomi.

Vyras nušovė moterį ir nusižudė pats.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

ELTA primena, kad per pastarąsias kelias paras Lietuvoje fiksuotas ne vienas incidentais, pasibaigęs žmogžudystėmis artimoje aplinkoje.

Anot policijos, sekmadienį Skuodo rajone neblaivus 55 metų vyras (2,65 prom.) per konfliktą medžiokliniu šautuvu, kaip įtariama, mirtinai sužalojo 44 metų moterį. Mirtimi pasibaigęs konfliktas įvyko artimoje aplinkoje. Įvykio vietoje taip pat buvęs 20-metis vyras sužalojo link jo besiartinantį įtariamąjį ir užrakino jį bute. Atvykę antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai sulaikė mirtinai moterį sužalojusį vyrą, jis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Policijos duomenimis, pirmadienį Alytuje rasti vyro (gim. 1980 m.) ir jo motinos (gim. 1958 m.) kūnai su smurto žymėmis. Įtariama, kad vyras nužudė savo motiną ir nusižudė pats. Pirminiais duomenimis, savo motiną, įtariama, nužudęs ir nusižudęs vyras galėjo sirgti psichine liga.


Šiame straipsnyje: vyrasmoterisšautinės žaizdoslavonaiTauragės rajonaspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

trečia diena iš eilės

trečia diena iš eilės portretas
vyrai nušauna savo žmonas arba sūnus nužudo savo motiną, tokios tai naujienos iš gerovės valstybės

kai tik atėjo nato taip ir pradėjo ant vietinių indėnų

kai tik atėjo nato taip ir pradėjo ant vietinių indėnų portretas
psiuhologini ginklą bandyti

pirmiau išvijome Dievą

pirmiau išvijome Dievą portretas
iš savo gyvenimo, o tada klausiame,- Dzievuli, kas su mumis darosi. Nieko ypatingo. Kaip žinia, tuštumos ilgai nebūna. Ten kur nėra Dievo, bemat įsitaiso Jo priešas - šėtonas. Ir tąso žmogelius už virvučių.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių