Sėkminga medžioklė Alytaus kriminalistams: sulaikė serijinį vagį

  • Teksto dydis:

Alytaus apskrities policija pastaruoju metu gavo ne vieną pranešimą apie Varėnos ir Alytaus rajone vykdomas vagystes. Patekus į sodybose ir įmonių teritorijose įrengtas patalpas, vagys pasisavindavo įvairius ten buvusius daiktus – įrankius, elektrinius ir akumuliatorinius prietaisus, automobilių detales, kurą.

Balandžio 6 d. Alytaus policijos pareigūnai gavo dar vienas asmens pareiškimą, apie jo sodyboje, Varėnos rajone Degsnių kaime, įvykdytą vagystę. Iš ten esančio garažo pavogta įvairūs akumuliatoriniai, elektriniai įrankiai, įrankių rinkiniai, elektros generatorius.

Sekdami karštais pėdsakais, dar tą pačią parą, Alytaus Kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė 42-ejų metų vyrą. Įtariamąjį galima vadinti serijiniu vagimi, nusikaltimus jis vykdė Alytaus, Varėnos ir Trakų rajonuose.

Atliktų kratų metu rasti nenuginčijami įrodymai. Vyro namuose, automobilyje bei garaže rasta ir paimta įvairūs akumuliatoriniai, elektriniai įrankiai, įrankių rinkiniai, krovininių automobilių dalys, elektriniai prietaisai, elektros generatoriai ir kiti daiktai.

Kilęs iš Varėnos rajono, šiuo metu sostinėje gyvenantis įtariamasis puikiai žinomas teisėsaugai, teistas dėl neteisėto sienos perėjimo, plėšimų, vagysčių. Šiuo metu, Alytaus apylinkės teismo Varėnos rūmuose, jo atžvilgiu, nagrinėjama baudžiamoji byla dėl sisteminių vagysčių. Dėl vykdytų sukčiavimų nuosprendį priims Vilniaus regiono apylinkės teismo Trakų rūmų teisėjai.

Teismas vyrą leido suimti dviem mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių