Rokiškyje girto vairuotojo partrenkta R. Šarknicko dukra – dar komoje

  • Teksto dydis:

Eismo įvykis, kurio metu buvo sužalota Seimo nario Roberto Šarknicko dukra, įvyko Rokiškio Nepriklausomybės aikštėje. Pareigūnai patvirtino, kad vairuotojas buvo neblaivus, iš įvykio vietos jis pasišalino. Sunkiai sužalota mergaitė – vis dar komoje.

Rokiškio rajono policijos komisariato viršininkas Rimantas Čepulis delfi.lt sakė, kad aptariamas įvykis nutiko šeštadienį, prieš 16 val.

Pranešimas, kad Nepriklausomybės aikštėje įvyko eismo įvykis, gautas 15 val. 52 min. „Automobilis „Volvo“, vairuojamas 1976 m. gimusio vairuotojo, partrenkė į važiuojamąją kelio dalį išėjusią nepilnametę“, – nurodė jis.

Eismo įvykis nutiko važiuojamoje kelio dalyje, mergaitė ėjo ne per pėsčiųjų perėją. Šiuo metu įvykis tiriamas, apklausiami liudininkai, peržiūrima stebėjimo kamerų užfiksuota medžiaga.

Iš įvykio vietos vairuotojas pasišalino, buvo neblaivus. „Vairuotojui nustatytas 1,18 prom. girtumas. Kiek žinau, tai Rokiškio gyventojas“, – sakė Rokiškio rajono policijos komisariato viršininkas.

„Jis iš įvykio vietos pasišalino, bet netrukus buvo surastas, nustatytas neblaivumas, sulaikytas kaip įtariamasis, jam pareikšti įtarimai“, – sakė pareigūnas.

Šiuo metu vairuotojas nebėra sulaikytas. Vairuotojui skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Vadovaujantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sukėlė avariją neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu iki šešerių metų.

R. Šarknickas trečiadienio rytą žiniasklaidai nurodė, kad jo dukros sveikatos būklė išlieka sunki, mergaitė dar nepabudo iš komos, ji dabar gy­do­ma Vil­niaus Santariškių klinikose.

Seimo narys sako, kad baisią nelaimę išgyvenanti šeima nejaučia neapykantos eismo įvykį sukėlusiam vairuotojui. Pasak politiko, girtas vairuotojas  – tik žmogus. Vyras dėkoja visiems žmonėms už pagalbą ir medikų personalui už puikų darbą.

R. Šar­knic­ko jau­nes­nioji dukra praėjusį šeštadienį sun­kiai su­ža­lo­ta per avariją Rokiškyje. Pasak R. Šar­knic­ko ne­lai­mė įvyko šei­mai ke­liau­jant ap­link Lie­tu­vą.

„Aš­tuo­ne­rių su pu­se me­tų jau­nes­nio­ji duk­ra ren­gė­si ei­ti per gat­vę į mu­zie­jų ir bu­vo par­trenk­ta au­to­mo­bi­lio, ku­rį vai­ra­vo ne­blai­vus vai­ruo­to­jas. Jis staigiai lė­kė iš pir­mos juos­tos į ant­rą­ją“, – apie įvykusią nelaimę pasakojo parlamentaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Goda

Goda portretas
Stiprybės jums.Mes visi su malda už sugrįžimą į šeimą.

Anonimas

Anonimas portretas
Pareigunas atviko negreit ir vienas kaip is menulio tik po to prisistate panasu i ekipaza

DAIVA

DAIVA portretas
Laikykitės-kartais vaikai daro stebuklus...Mažajai-stiprybės ir jėgų sveikti, jums- tikėtis geriausio ir jai padėti. DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių