Prisišventė: po gimtadienio sodyboje iš FNTT atleisti du pareigūnai

  • Teksto dydis:

Po ikiteisminiu tyrimu dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo pasibaigusio pokylio kaimo turizmo sodyboje Kauno rajone iš tarnybos Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyboje (FNTT) atleisti du pareigūnai, pranešė naujienų portalas „Lrytas“.

Pareigų neteko FNTT Kauno apygardos valdybos Nusikalstamų veikų tyrimo skyriaus vyriausiasis tyrėjas Narūnas Raulinaitis ir tame pačiame skyriuje dirbęs vyresnysis tyrėjas Silverijus Lapėnas. Pastarojo gimtadienis švęstas sodyboje.

N. Raulinaitis antradienį atleistas už pareigūno vardo pažeminimą, S. Lapėnas lapkričio 8 dieną už šiurkštų tarnybinį nusižengimą atleistas iš vidaus tarnybos ir neteko pareigūno statuso, portalą informavo FNTT atstovė Modesta Zdanauskaitė.

Šių metų birželio 18 dieną Eimanto ir Romos Zalensų sodyboje Vilkijos apylinkėse būrys pareigūnų, advokatų šventė S. Lapėno gimtadienį. „Lryto“ duomenimis, per vakarėlį koma ištiko FNNT vyresniuoju tyrėju anksčiau dirbusį 45 metų Raimundą Č. iš Marijampolės.

Teisėsauga šiuo metu atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Prokuratūra atsisakė pateikti detalesnės informacijos apie įvykį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolandas

Rolandas portretas
O tai kur čia vardo pažeminimas? Čia matomai valdžia savo draugam darbo vietas atlaisvino, Toje tarnyboje vienas kitam gerkles pasiruošę perkąsti, o neįtikusiems- mobingas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių