Praėjusią parą pasieniečiai į Lietuvą neįleido pusšimčio migrantų

  • Teksto dydis:

Per praėjusią parą, nuo šeštadienio vidurnakčio iki sekmadienio, Lietuvos pasieniečiai į šalį neįleido beveik pusšimčio neteisėtų migrantų. Vienam asmeniui leista atvykti dėl humanitarinių priežasčių.

Migrantai valstybės sieną draudžiamose vietose bandė peržengti Vilniaus, Šalčininkų ir Varėnos rajonuose, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Šalčininkų rajone kelių migrantų grupė, Lietuvos pusėje pamačiusi pasieniečius, atsisakė ketinimų pereiti valstybės sieną ir be išankstinių įspėjimų pati pasitraukė į Baltarusiją. Kaimyninės šalies teritorijoje taip pat buvo pastebėtos kelios nedidelės migrantų grupės, kurios prie sienos linijos nesiartino.

Pasienyje toliau patruliuoja sustiprintos VSAT pareigūnų ir jiems talkinančių karių pajėgos. Per parą incidentų nefiksuota. Tarnybinių ginklų, specialiųjų priemonių ar fizinės prievartos veiksmų Lietuvos pasieniečiai ir kariai nenaudojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Reikėtų eilinukų keliatą Batalionų atgebenti, oi praktika šaudyme turėtų gerą.

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Šaudyt kaip žiurkes.

isileiskit

isileiskit portretas
palaikykit uzdare ant vandens ir sukoriu o po to paleiskit atgalios tai neuzilgo nebus nei 1 norincio tos europos;;;;;;;
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių