Policija rado mažylį laiptinėje palikusią gimdyvę: kūdikis bus tiriamas dėl blaivumo

  • Teksto dydis:

Ankstų birželio 15-osios rytą pareigūnai gavo pranešimą apie tai, kad Panevėžyje, daugiabučio namo laiptinėje, rastas paliktas vyriškos lyties naujagimis. Kūdikio kūnas buvo pavojingai atšalęs, mažylis nedelsiant perduotas į medikų rankas. Panevėžio apskrities policija trečiadienį pranešė nustačiusi kūdikį laiptinėje palikusios motinos tapatybę.

Pasak policijos, 1988 gimusi moteris buvo perduota medikų apžiūrai.

Dėl vaiko palikimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vyriškos lyties kūdikis vienoje Panevėžio daugiabučio laiptinėje buvo rastas pirmadienį apie 6.40 valandą.

Portalo žurnalistams Respublikinės Panevėžio ligoninės komunikacijos specialistas Vytautas Riaubiškis trečiadienio rytą teigė, kad kūdikiui atliekami visi reikiami tyrimai, yra tikimybė, kad mažylis bus tiriamas ir dėl blaivumo. Pasak V. Riaubiškio, kūdikio būklė šiuo metu yra stabili, medikams pavyko atstatyti naujagimio kūno temperatūrą.

Primename, kad antradienį Panevėžio policijos Komunikacijos poskyrio vyriausiasis specialistas Tadas Martinaitis patvirtino, kad apie paliktą kūdikį bendruoju pagalbos telefonu specialistus informavo daugiabučio namo gyventojas – mažylis rastas susuktas į audeklą.

„Ką tik gimęs vaikutis buvo visas atšalęs. Gydytojams reikia atstatyti jo kūno temperatūrą. Nežinome, kaip sureaguos organizmas“, – antradienį sakė ligoninės atstovas. V. Riaubiškis pridūrė, kad vaikelis šiuo metu yra prižiūrimas medikų, jam atliekami tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
> Abudabis. Net neabejok, tai vis iš sielvarto , tai vis per jį ...:)))

zampolitas

zampolitas portretas
kudikis sake pripute beveik 3 promiles

ot laikai

ot laikai portretas
girti kudikiai voliojasi laiptinese
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių