Pasienyje su Baltarusija praėjusią parą apgręžti 46 neteisėti migrantai

Antradienį pasieniečiai į Lietuvą iš Baltarusijos draudžiamose vietose neleido patekti 46 neteisėtiems migrantams, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pirmadienį pasieniečiai užkirto kelią į Lietuvą iš Baltarusijos įeiti trims migrantams, sekmadienį – aštuoniems, šeštadienį – vienuolikai, penktadienį – aštuoniems, ketvirtadienį – dešimčiai, trečiadienį – šešiolikai.

Į Latviją praėjusią parą, jau aštuntą iš eilės, iš Baltarusijos užsieniečiai ateiti nebandė. Pirmadienį Lenkija iš Baltarusijos neįsileido 48 migrantų.

Iš viso šiemet pasieniečiai iš Baltarusijos į Lietuvą draudžiamose vietose neleido atvykti 1535 migrantams.

Pernai nuo rugpjūčio 3 dienos, kai VSAT įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų į Lietuvą iš Baltarusijos nepateko 8106. Kai kurie asmenys į šalį bandė patekti ne po vieną kartą.

Pernai iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai pateko beveik 4,2 tūkst. migrantų.

Vakarų šalys kaltina Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Nu bet tos žiurkės vis lenda ir lenda..Nepaisant nieko

Baseinas be vandens

Baseinas be vandens portretas
kreivė kyla. Mūsų greit virš trijų milijonų bus. Reiks Mikutavičiui naują himną kurti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl apgreze,privezet is Ukrainos vagilku,kurios parduotuvese vage,savo akim mačiau ,naglis ,jaunos ,apsimeteles, Siaubingai naglos.Nusiaubs Lietuvą,bus blogai kaip lietuviam baigsis kantrybė.Tokias i namus isileisti negalima.Atrodo tvarkingos mergaites ,taciau elgesys viską apie jas pasakė.Manau jas vezioja po Lietuvą kažkoks zmogus masina, susidomekite !!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių