Pasieniečiams įkliuvo moldavas: pateikė, įtariama, padirbtą vairuotojo pažymėjimą

  • Teksto dydis:

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė iš Lietuvos į Lenkiją automobiliu „Audi A6“ vykusį moldavą. Patikros metu jis pateikė, įtariama, padirbtą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

Pirmadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai vykdė tarnybą Lazdijų rajone netoli sienos su Lenkija. Ties Akmenių kaimu pasirinktiniam patikrinimui pasieniečiai sustabdė  iš Lietuvos vykusį automobilį „Audi A6“. Lietuviškais registracijos numeriais paženklintą transporto priemonę vairavo 22 metų Moldovos pilietis.

Vyras VSAT pareigūnams pateikė tvarkingus automobilio dokumentus, tačiau moldaviškas vairuotojo pažymėjimas pasieniečiams iškart sukėlė įtarimų. Paaiškėjo, kad šis dokumentas galimai suklastotas.

Pasieniečiai neleido moldavui tęsti kelionės. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Dėl disponavimo suklastotu dokumentu ir jo panaudojimo Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Automobilis „Audi A6“ saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ko tie papuasai lenda i ES? Ginti juos visus velniop, tegul i siberija vaziuoja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių