Pareigūnai tiria sukčiavimo atvejį: gal atpažįstate moterį nuotraukoje?

  • Teksto dydis:

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Kaip pranešė pareigūnai, asmuo, radęs skelbimą internete už norimą prekę pervedė 200 eurų avansą pardavėjui, tačiau prekės nesulaukė, su pardavėju susisiekti nepavyksta.

Nuotraukoje matoma moteris, pastebėta Vilniuje gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje užfiksuotą moterį ir galinčius nurodyti jos anketinius duomenis, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus tyrėjui Aurimui Liaudinskui tel. +370 700 65727, mob. +370 600 86726, el. p. aurimas.liaudinskas@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tipiška ten finansyste

tipiška ten finansyste portretas
panaši į tokias, kur tik suskaičiuoja pinigus, suvynioja gražiai, paspaudžia ir užraugia - juodai dienai, niekam neduoda, net sau cigaretės nenusiperka, nes kam gi? galima paprašyt gražiai, pasakyt kad dantį skauda ir sanitaras duos - dvi. o šiaip... panaši į sėdinčias ant pinigų 3 maišų ir parduotuvėj pasiimančias visko ko tik nori nemokamai, nes rytoj čia pat atvyks daryti tikrinimą, inventorizacijos arba maisto-vet. tarnybos tikrinimo.... tuščias reikalas, pareigūnai be reikalo sukruto, asmens nuotraukoje plaštakos kastuvo dydžio - nuo gimimo minta tik riebiais delikatesais, mažų mažiausia multmilijonierė....kas gi pasakys dabar, jog plius dar ir tooookia gražoooolė, ui, ui.

Manau panaši

Manau panaši  portretas
Labai panaši į Fainą Kukliansky ? Gal tai ji?

Mantas

Mantas portretas
Man tai neša į S.Naidenko
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių