Pareigūnai tiria narkotikų platinimo bylą – gal matėte šį vyrą?

  • Teksto dydis:

Ieškomas asmuo gali turėti reikšmingos informacijos.

Lietuvos kalėjimų tarnyba atliekama ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už tai gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.

Vaizdo įraše matomas asmuo gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius užfiksuotą vyrą ir galinčius nurodyti jo tapatybę, prašome informuoti ikiteisminį tyrimą atliekantį pareigūną Rimą Šiltutį mob. tel. +370 614 27343 arba el. paštu rimas.siltutis@kalejimai.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje

Vaje portretas
Ką čia ras pas tokį žmogų. Jis tik perneša krovinį. Ar sunku medikus prašukuoti? Tonomis išvagia iš ligoninių receptinius vaistukys kurie reikingi narkomanams. Dar yra kartu veikiančių juristų, policininkų, yra net sukurtos schemos kaip oribaigti turtingesnes senutes iš anksto suderinus reikalą su narkomane notarės padėjėja. aferuzmas tokio lygio, kas nužudytų senukų palikkmo ateina paimti narkomanai nė gimjnystės ryšio beturintys, bet pakeitę identitetą ir su fiktyviais dokumentais. Narkomanų išradingumui ribų nėra. O narkomanų mamos, mičiutės yra tiesiog virtuozės narkotikų platinimo versle.

Temide

Temide portretas
Į lobova nepanašus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių