Medininkų punkte sulaikytas suklastotą vairuotojo pažymėjimą pateikęs moldavas

  • Teksto dydis:

Medininkų punkte pasieniečiai sulaikė Moldovos pilietį, dokumentų patikros metu pateikusį, įtariama, suklastotą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

Sekmadienio pavakarę, balandžio 23 dieną, Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai Medininkų kontrolės punkte tikrino iš Lietuvos į Baltarusiją išvykstančio automobilio „Toyota Avensis“ ir jį vairavusio 42-ejų Moldovos piliečio dokumentus. Šis 2007 m. laidos automobilis yra registruotas Lietuvoje.

Transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi, bet Moldovoje esą išduotas vairuotojo pažymėjimas – ne. Pasieniečiai nustatė, kad šis dokumentas, įtariama, yra visiška klastotė.

VSAT pareigūnai moldavą sulaikė ir uždarė į areštinę. Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo juo VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyrui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Transporto priemonė perduota vairuotojo sutuoktinei, turėjusiai tvarkingus dokumentus, kuri grįžo atgal į Lietuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
o jau lietuvoi ir moldovanai shtukaturi moliari.ir ka su padirbtu gali siena kirst ir liksi nenubaustas.butu lietuvis butu jau susaude.o tu dievo pateptu neliecia.

...

... portretas
dut in pula

Kad

Kad portretas
pas juos nesuklastotu ir nebuna! Sis tiesiog nedave "uz nepastebejima".
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių