Kelių ereliui su BMW apkarpė sparnus: 47 protokolai, beveik 6 tūkst. eurų bauda

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities policija penktadienį pranešė, kad 47 kartus greitį viršijusiam vairuotojui buvo skirta beveik 6 tūkst. eurų bauda ir trims mėnesiams atimta teisė vairuoti.

Pasak apskrities policijos, ketvirtadienį ryte buvo gauta informacija iš Lietuvos kelių policijos tarnybos, kad angliškais valstybiniais numeriais pažymėtas automobilis „BMW X6“ nuolat visoje Lietuvoje viršija greitį.

Automobilis buvo sulaikytas tą patį vakarą Kybartuose.

Policijos duomenimis, didžiausias 1989-aisiais gimusio vairuotojo padarytas pažeidimas buvo užfiksuotas kelyje Marijampolė-Kybartai-Kaliningradas. Šiame kelyje leidžiamas 90 km/val. greitis, o sulaikytas vairuotojas važiavo 162 km/val. greičiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apuokas

Apuokas portretas
Gerai nors tiek smurgiui,gales gryst i uk vistas uz kaklu kabint ant kobiniu i chicken fabrika po 12val i diena,kad uzdirbt baudai susimoket,raganej vafliai visokie parvaziave

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Pagarba pareigūnams.Už tiek pažedimų,tik tokia bauda ir vos 3 mėn.teisių atėmimas,tai blusos įkandimas drambliui.---Siūlau baudą nemažesnę kaip 10.000 eur.anuliuot med.pažymą ir siūsti pasitikrint sveikatą pas psichijatrą,nes pilno proto žmogus taip nesielgia.---Durniui teisių nematyt visą likusį gyvenimą.---Kodėl durniams neparduoda teisės įsigyt šautuvo,nes pavojus aplinkiniams,---nemažesnis pavojus ir automobilis.

kaunietis

kaunietis portretas
42 protokolai. Manua jau seniai turejo buti konfiskuota masina.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių