Kauno pareigūnams kliuvo Kėdainiuose – nežymėtą automobilį apmėtė tepalais

  • Teksto dydis:

Antradienį Kėdainiuose dirbę patruliai iš Kauno sulaukė nemalonaus akibrokšto – jų nežymėtas Kelių policijos automobilis buvo aptaškytas tepalais.

Portalo žiniomis, pareigūnai patruliavimo metu iš nežymėto tarnybinio automobilio kontroliavo pravažiuojančių transporto priemonių greitį.

Chuliganiško incidento metu, kuris užfiksuotas apie 11.40 val., nežymėtas automobilis „VW Caddy“ stovėjo J. Basanavičiaus g.. Tuomet iš pravažiuojančio „Ford Mondeo“ buvo sviestas maišelis su tepalais. Pastarasis ištiško ant pareigūnų automobilio galinės dalies. 

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė informavo, kad nežymėtame automobilyje buvusi įranga neapgadinta, nukentėjo tik išorinė automobilio dalis.

Kaip spėjama, šiam chuliganiškam išpuoliau buvo rengtasi iš anksto – „Ford Mondeo“ tuo metu buvo be valstybinių numerių.

Pareigūnų duomenimis, chuliganai spėjo iš įvykio pasišalinti, tačiau yra ieškomi. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Malaciai taip ir toliau nes tai pinigu darimas

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Man, kaip lietuviui, labai gaila ir graudu žiūrėti tokių apgailėtinų ir, iš rašto bei mąstymo matyti, degraduojančių žmonių komentarus, kuriuose pritariama tokiam elgesiui kaip maišelių su tepalais mėtymas į nežymėtus policijos automobilius. Be pareigūnų gatvėse būtų žymiai baisiau. Turbūt, būtų taip, kaip buvo per pirmuosius metus po nepriklausomybės atkūrimo, o gal ir baisiau. Taigi Lietuvos policijos darbu galima tik didžiuotis. Žinoma, pasitaiko ir klaidų, ir nelabai pavyzdingų pareigūnų, bet tokių yra labai nedaug ir policijos darbas nėra lengvas. Jie - mūsų angelai sargai. Taigi labai gaila ir netgi pikta skaityti tokių degradavusių žmonių komentarus, kurie pritaria tokiam absurdiškam elgesiui su Lietuvos policijos pareigūnais, nes jie, kaip jau sakiau, yra didelės pagarbos verti žmonės.

Pereira

Pereira portretas
Šaunu,taip ir toliau reikia kovoti
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių