Dėl pasisavintos vyro piniginės – pagalbos prašymas: gal atpažįstate šią moterį?

  • Teksto dydis:

Alytaus vyriausiasis policijos komisariatas prašo visuomenės pagalbos – išplatino nuotrauką, kurioje prašo atpažinti užfiksuotą moterį.

Š. m. rugpjūčio 19 d. apie 14 val. 30 min. Alytuje, Topolių g., parduotuvėje vyras pametė jam priklausančią piniginę, kurią vėliau pasisavino nenustatytos tapatybės asmuo. Nuotraukoje matoma moteris gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje užfiksuotą moterį ir galinčius nurodyti jos anketinius duomenis, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Remigijui Tarailai tel. +370 700 65728, mob. +370 601 21982 arba el. p. remigijus.taraila@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AŠ Manau.Ir nesiskundžiu gyvenimu.Sėkmės visiems teisingiems

AŠ Manau.Ir nesiskundžiu gyvenimu.Sėkmės visiems teisingiems portretas
O tu nieko gyvenime nepametei.Radai ne savą daiktą atiduok.Niekada nesisavino net 1 euro.Buvo atvejis pardavėja nepaėmė už vieną loterijos bilietą pinigų. Gražinau.Buvo atvejis dar talonais taupomojoje kasoje indeksuojant kasininkė apsiriko ant 30000 tūkstančiu talonų.Įrašė ne tą sumą į knygelę.Pastebėjome ir nuėjome ,kad ištaisytu.Svetimi pinigai manęs nešildo.Reikia būti sąžiningų tai ir seksis gyvenime.

As

As portretas
Čia kažkoks verslas įsisuko mėto pinigines o padidins žmonės kaltina
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių