Dėl karantino pažeidimų praėjusią parą nubausti 97 žmonės

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą Lietuvoje fiksuoti 97 karantino pažeidimai, BNS sekmadienio rytą pranešė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

„Savaitgaliais visąlaik būdavo daugiau, kiek atsimenu. Daugiau turbūt tiesiog žmonių būna viešose vietose, daugiau pareigūnų dirba“, – BNS komentavo R. Matonis.

Iki tol visą savaitę pažeidimų skaičius svyravo nuo 59 iki 95 per dieną.

Administracinių nusižengimų kodeksas asmenims už tokius pažeidimus numato baudą nuo 500 iki 1 tūkst. eurų, juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo 1,5 tūkst. iki 6 tūkst. eurų. Pirmą kartą skiriama pusė minimalios baudos.

Iš viso, nuo tada, kai įgijo teisę surašyti administracinio nusižengimo protokolus už karantino taisyklių pažeidimus, policija nubaudė 1920 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
KADANGI VALDZIA GROBIA PINIGUS DIDELIAIS MASTAIS TODEL JUMS IR KARANTINAS RUNKELIAI TODEL IR BAUGINAMI IR BAUDZIAMI SI PASAULINE AFERA NETRUKUS ISAISKES EILINIS GRIPAS PAVERSTAS I MASINI ZMONIU NAIKINIMA KITOS TAUTOS JAU BAIGIA ATSIBUSTI O JUS RUNKELIAI IR TOLIAU SOKITE VERYGINE-- SKVERNELINE visi tik pasneket o veiksmo jokio juk kaimynas tegul bando o as paziuresiu kuo baigsis jei nukentes tai as ne prie ko jie istatymus pazeidineja kurius patys prieme ir nieko o is ubago ir lazda atima SAUNU DEMOKRATIJA KORONA analogu pasaulije nera

An

An portretas
Skustagalviam reike bapkiu

Jo

Jo portretas
Ka jau išvis ahujelinot!!!! Be darbu, be pinigu .
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių