AAD: per savaitę – daugiau nei 600 pranešimų apie galimus aplinkosaugos pažeidimus

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, gegužės 2–8 dienomis, Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 610 pranešimų. Ne darbo metu gautas 371 pranešimas. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus 64 kartus.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta 35 kartus, medžioklės – dvylika kartų. Dėl atliekų deginimo kreiptasi 26 kartus, netinkamo atliekų tvarkymo – 34, nuotekų – 20, vandens taršos – dvylika, neteisėtų kirtimų – keturiolika, oro taršos – šešis, kitos taršos – penkis, miškų – vieną, saugomos teritorijos – vieną, vandens apsaugos juostų pažeidimų – penkis, vandens transporto priemonių pažeidimų – šešis, žolės deginimo – vieną, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 58 kartus.

Dėl į autoįvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 258 kartus (praėjusią savaitę – 256), dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais – 116 kartus (praėjusią savaitę – 100).

Iš ne darbo metu gautų 371 pranešimo 64 buvo skubūs, iš jų 176 pranešimai buvo gauti savaitgalį ir 195 – darbo dienomis po darbo valandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne bereikalo

ne bereikalo portretas
gentviliokas tik atsisėdęs į ministro kėdę prastumtu per seimą įstatymu nuėmė aplinkosaugininkų pareigą vykti į vietą pagal gyventojų pranešimus Puikiai žino parazitai kad tik taip galima sugaudyti kenkėjus todėl iš karto užsitikrino stogą

????

???? portretas
??? MM saskaita'''
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių