Šiauliuose po patėvio smūgių motinai iš namų pabėgo berniukas

  • Teksto dydis:

Šiauliuose šeštadienį iš namų pabėgo 2005 metas gimęs berniukas, pranešė Šiaulių apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

Nepilnametis iš Šeduvos gatvėje esančių namų pabėgo po patėvio panaudoto smurto prieš jo motiną.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasakysiu

Pasakysiu portretas
Auginau ir užauginau viena savo vaikus kaip bebūtų sunku.Vaikų tėvas buvo smurtautojas ir pijokas Su juo neišgyvenau nė dvejų metų.Ir kiek besipiršo vyrų žadėdami gerą gyvenimą kartu , visiems pasakiau ate.Ant jų kaktų neparašyta kas jie per vyrai ir žmonės , o aš irgi neturiu sugebėjimu permatyt žmogų kiaurai.Norėjau savo vaikams ramios vaikystės , be smurto ir skausmo.O kai užaugo dorais žmonėmis ir sukūrė savo gyvenimus, tai atsirado ir man gyvenimo draugas , mylintis , rūpestingas ir nesmurtaujantis.Apsaugokim savo vaikus ir neleiskim jų skriaust.Mes juos gimdėm , jie mūsų kraujas ir ateitis.

Bekite

Bekite portretas
Bekite nuo tokio vyro kencia vaikas jis bejegis ir taip protestuoja nes negali kol kas jusu apginti. Jei delsite traumuosite dar daugiau savo sunu , bekite ir prasykite pagalbos yra nemokama pagalba moterims kenciancioms smurta . Bekite del vaiko ir del saves.

Suprantanti

Suprantanti portretas
Žinau ką reiškia matyt kai girtas patėvis muša artimus žmones: motina , brolius.Pati tokių metų kaip tas berniukas buvau išbėgus iš namų žiemą į mišką neiškentus eilinio smurto.Ir už ką , ogi už nieką.Gryžau namo , kur dingsi ypač žiemą.Motina priėmė teisingą sprendimą bėgt kuo toliau nuo to parazito.Į kitą rajoną ir vienkiemį.Ieškojo jos jis bet taip ir nesugebėjo besurast iki pat savo mirties.Todėl linkiu ir patariu visoms skriaudžiamoms moterims bėgt kuo toliau nuo tokių smurtautojų , nekentėt ir nekankint savo vaikų , kol nenuvarė į kapus.Tokie parazitai niekad nepasikeis.Po smurtavimo atsiprašo ant kelių atsiklaupę , kitą dieną vėl muša.Berniukui linkiu gryžt namo sveikam , o mamai mest lauk tą pašlemėką jei jos namuos gyvena.O jei ne jos pačiai bėgt lauk kuo greičiau tuo geriau.Tas vyras kuris prieš moterį ranką kelia yra nevyras , menkysta.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių